Η ατζέντα του Νίκου Τόσκα στη Βρετανία

Βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο
«Να διασφαλίσουμε ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην Ελλάδα και να παραμένει ένας ασφαλής τουριστικός προορισμός», επισημαίνουν σε όλα τα μήκη αξιωματούχοι του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στην kontranews, με αφορμή το ταξίδι του Νίκου Τόσκα, στη Βρετανία.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος βρίσκεται από χθες στο Λονδίνο, πραγματοποιεί σειρά συναντήσεων προκειμένου να παραμείνουν ανοικτοί οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δύο χωρών, μετά το Brexit.
Όπως μας έλεγε καλά πληροφορημένη πηγή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, τα θέματα ασφαλείας βρίσκονται πολύ ψηλά στην ατζέντα της ελληνικής κυβέρνησης προσθέτοντας πως «πρέπει να προστατέψουμε τη βασική μας βιομηχανία, τον τουρισμό που κάθε χρόνο πάει και καλύτερα».
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχουν τοποθετηθεί μυστικοί σύνδεσμοι σε hot spot, τζαμιά και νησιά πρώτης υποδοχής προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα και να αποτραπούν επικίνδυνες καταστάσεις.
Κάτια Νιάκαρη
Σχετικά Άρθρα
19/07/2025 - 19:00
Δείτε επίσης