Γυναίκες στη Θεσπρωτία βγήκαν βόλτα με… 118 κιλά χασίς (Εικόνες)

Στα χέρια των ανδρών της Αστυνομίας έπεσαν δύο γυναίκες στον Άγιο Νικόλαο Φιλιατών Θεσπρωτίας, που είχαν βγει βόλτα με αυτοκίνητο φορτωμένο 118 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, ηλικίας 33 και 26 ετών, οι οποίες κατηγορούνται για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών και κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, συνελήφθησαν η μεν 33χρονη γιατί μετέφερε με αυτοκίνητο προς το εσωτερικό της χώρας 110 δέματα που περιείχαν 118 κιλά και 700 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, η δε 26χρονη ως οδηγός άλλου Ι.Χ. που λειτουργούσε ως προπομπός του πρώτου οχήματος, ενημερώνοντας για το ενδεχόμενο επικείμενων αστυνομικών ελέγχων.
Τα ναρκωτικά καθώς και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης