Παρασκευή, 27 Ιουνίου 2025

Για πότε κλήθηκε σε απολογία ο Λουτσέσκου

Πειθαρχική δίωξη στον Ρασβάν Λουτσέσκου ασκήθηκε σήμερα για τις δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Θυμίζουμε ότι είχε δώσει συνέντευξη σε ΜΜΕ της πατρίδας του κάνοντας βαρείς χαρακτηρισμούς και συγκρίσεις με τη Γερμανία του Χίτλερ για τα γεγονότα της περασμένης περιόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα.  

Επίσης σήμερα έφτασε κλήση στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τον αγώνα της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα.  

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ θα συζητήσει τόσο τη δίωξη του Λουτσέσκου, όσο και την κλήση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ερχόμενη συνεδρίασή της, αυτή της Πέμπτης 4 Οκτωβρίου, στις 16:00, αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει αίτημα αναβολής λόγω του γεγονότος ότι ο Δικέφαλος του Βορρά εκείνη την ημέρα στη Λευκορωσία με την Μπάτε.

Πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή