Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών της Ιαπωνίας

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας κ. Nobuo Kishi, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας, από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, ο κ. Κishi θα συναντηθεί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών κ. Γιώργο Κατρούγκαλο, τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ελλάδας -Ιαπωνίας του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και άλλα σημαίνοντα πρόσωπα.

Επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί Ανοιχτή Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αττική και το Παναθηναϊκό Στάδιο. Κατά την επίσκεψή του στο Παναθηναϊκό Στάδιο, ο κ. Kishi θα συνοδεύεται από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο και θα έχει την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με Έλληνες που σχετίζονται με την Ολυμπιακή Επιτροπή, ως μέρος της προώθησης του προγράμματος «Sports for Tomorrow»1 που εκπονείται από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα της Ιαπωνίας.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή