Έντονη δυσφορία στην ΑΕΚ για τις νέες καθυστερήσεις στο γήπεδο

Δυσφορία έχουν προκαλέσει στην ΑΕΚ νέες καθυστερήσεις που δημιουργούνται στην αποπεράτωση του γηπέδου.

Όπως προκύπτει από τις τάξεις της «Ένωσης», υπάρχει έντονη ενόχληση για το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο δεν υπογράφεται η απόφαση που αφορά στη διαχειριστική μελέτη των Αλσών της χώρας (και περιλαμβάνει προφανώς και αυτό της Νέας Φιλαδέλφειας).

Η συγκεκριμένη κωλυσιεργία έχει αντίκτυπο στα συνοδά έργα της «Opap Arena» και η ευθύνη αποδίδεται από τους «κιτρινόμαυρους» στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστή Χατζηδάκη.

Δεδομένου λοιπόν, όπως τονίζεται, ότι την ίδια ώρα ο δήμαρχος Γιάννης Βούρος έχει συμφωνήσει ήδη σε όλα με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, εκφράζονται απορίες και ερωτηματικά αν η καθυστέρηση στην υπογραφή (για την οποία υπάρχει δέσμευση ότι θα γίνει από μέρα σε μέρα) οφείλεται σε αδράνεια ή συμφέροντα εναντίον του έργου.

πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή