Ευχές Πούτιν σε Μητσοτάκη λίγο μετά την αναχώρηση Τσαβούσογλου

Τις ευχές του για καλή χρονιά απέστειλε στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, λίγες ώρες αφότου αναχώρησε από την Μόσχα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέλεξε να ευχηθεί για τον καινούργιο χρόνο στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αναφορά στην μακραίωνη παράδοση των Ελληνορωσικών σχέσεων.
Παράλληλα, εκφράζει την ελπίδα ότι τη νέα χρονιά θα είναι δυνατό να εξασφαλιστεί η εποικοδομητική ανάπτυξη των διμερών σχέσεων των δύο χωρών προς όφελος των λαών της Ρωσίας και της Ελλάδας και ολόκληρης της Ευρώπης.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλ.#Πούτιν έστειλε την επιστολή στον @PrimeministerGR @kmitsotakis Κ.Μητσοτάκη με τις ευχές με αφορμή τα Χριστούγεννα & το Νέο Έτος 2021.
Επισήμανε ότι οι σχέσεις ???? βασίζονται στις μακραίωνες παραδόσεις της φιλίας, πολιτιστικής & πνευματικής εγγύτητας. pic.twitter.com/2lqiJDf6Pc
— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) December 30, 2020
Σχετικά Άρθρα
15/06/2025 - 18:20
15/06/2025 - 17:20
15/06/2025 - 13:02
Δείτε επίσης
Τελευταία Άρθρα
Τα πιο Δημοφιλή