Έχασε τον κάκτο του και έβαλε αφίσες στη γειτονιά για να τον βρει (Φωτό)

Συνήθως οι άνθρωποι βάζουν αφίσες σε κολώνες, ανθρώπων ή ζώων που χάθηκαν και αγνοούνται. Ο 19χρονος Γουΐλιαμ Γκουλντ από το Λιτλ Ροκ στο Άρκανσο των Ηνωμένων Πολιτειών έχασε τον κάκτο του και γέμισε τη γειτονιά με αφίσες στην απέλπιδα προσπάθειά του να τον βρει.

1

Στη φωτογραφία είναι προφανές ότι το αγαπημένο του φυτό είχε και όνομα. Τον κάκτο τον λένε Τέρενς αλλά όπως σημειώνει ακούει στο όνομα Τέρι, που είναι υποκοριστικό. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με τον κάτοχο είναι γραμμένο στην αφίσα και ο ίδιος εξηγεί ότι ο κάκτος λείπει από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάποιος ή κάποια τον έκλεψε από τη βεράντα του.

Ο Γουΐλιαμ δηλώνει πως ο Τέρενς είχε έναν αδερφό, έναν άλλον κάκτο ονόματι Κλάρενς ο οποίος δε μιλά πολύ μετά την αρπαγή του Τέρι.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή