Δραματική πρόβλεψη Τζανάκη για 1.500 νεκρούς μέχρι τέλος Δεκεμβρίου – Θα ξεπεράσουμε 20.000

Δραματικές οι προβλέψεις που έκανε ο Νίκος Τζανάκης καθηγητής Πνευμονολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης στο δελτίο Kontra News 10 με τον Γιώργο Μελιγγώνη. 

Όπως σημείωσε, μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου θα έχουμε ακόμη 1.500 κι θα ξεπεράσουμε τους συνολικά 20.000 μέχρι το τέλος του 2021 και συμπλήρωσε ότι θα υπάρξει αλλαγή μετά τα μέσα Ιανουαρίου. 

Επίσης τόνισε ότι αν η μετάλλαξη όμικρον δεν είναι πιο ήπια θα χρειαστούμε νέα εμβόλια και θα αντιμετωπίσουμε και 5ο πανδημικό κύμα.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/jNvXX9jkKR0″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή