Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2025

Διαβάστε το σπαρακτικό γράμμα 12χρονης προς τον Άγιο Βασίλη

Τα περισσότερα γράμματα που στέλνουν τα παιδάκια στον ‘Άγιο Βασίλη είναι γεμάτα από απαιτήσεις για κυρίως καινούρια παιχνίδια όπως ηλεκτρονικές κονσόλες ή εντυπωσιακές κούκλες.

Το μικρό αυτό κοριτσάκι όμως πρωτοτύπησε ζητώντας από τον Άγιο Βασίλη να σταματήσει ο πατέρας της να χτυπάει τη μαμά της.

Το σπαρακτικό γράμμα δόθηκε από το κοριτσάκι κατά τη διάρκεια της καμπάνιας ‘Be An Elf’, η οποία επιδιώκει να δίνει σε άπορες οικογένειες χριστουγεννιάτικα δώρα .

Σύμφωνα με τη mirror, το δωδεκάχρονο κορίτσι, που όπως έγραψε στον Άγιο Βασίλη, ήταν καλό κατά τη διάρκεια του χρόνου, του ζήτησε να σταματήσει ο μπαμπάς της να ασκεί βία στην μαμά της.

letter1.jpg

Ένα άλλο κοριτσάκι που επίσης συγκίνησε με το γράμμα της ήταν η μικρή Σοφία η οποία ζήτησε από τον Άγιο Βασίλη να φέρει πίσω την αδερφή  της , η οποία πέθανε πρόσφατα.

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή