Δεν χωρίζουν και με τη βούλα! (Εικόνες)

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού, έβαλε ο σύζυγος της Ελληνίδας δημοσιογράφου Νάντιας Χαλαμανδάρη, ο Ισπανός πρίγκιπας Φερνάντο Γκομέζ Αθέμπο, μιλώντας στην έγκυρη ισπανική εφημερίδα «El mundo». «Ο γάμος μου συνεχίζεται, δεν έχω χωρίσει» δηλώνει ο Ισπανός πρίγκιπας διαψεύδοντας το κακόβουλο άρθρο το ισπανικού περιοδικού «Hola» αλλά και σχετικών δημοσιευμάτων που αναπαράχθηκαν από τον ελληνικό Τύπο, την ώρα που η σύζυγος του βρίσκεται στην Ελλάδα. Οι πληροφορίες λένε πως η δημοσιογράφος συζήτησε με τον σύζυγό της το ενδεχόμενο να μένει για κάποιους μήνες στην Αθήνα για να μπορεί να δουλεύει, αφού κάτι τέτοιο είναι αδύνατο να το κάνει στην Ισπανία, καθώς δεν γνωρίζει τη γλώσσα. Μάλιστα, αυτή την περίοδο η Νάντια βρίσκεται στην Ελλάδα αφού η αγαπημένη της γιαγιά νοσηλεύεται στην εντατική νοσοκομείου και δίνει μάχη για τη ζωή της. Μαζί της έχει και τον γιο τους, Νικόλα, ενώ πριν από καιρό ήρθε και τους επισκέφτηκε και ο αγαπημένος της Φερνάντο.

Νάντια

Ο Ισπανός πρίγκιπας μέσα από τις δηλώσεις του εξέφρασε την αγάπη και την αφοσίωση προς την Ελληνίδα σύζυγο του και την οικογένεια του «Είναι αλήθεια πως για μεγάλο χρονικό διάστημα εγώ μένω εδώ και εκείνη στην Ελλάδα, αλλά μας χωρίζουν μόλις 3 ώρες με το αεροπλάνο και έτσι πηγαίνω συχνά και τους βλέπω». Να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας μίλησε στην «El mundo» με λατρεία για τον γιο του και συμπλήρωσε «Έχω τρεις εβδομάδες να τον δω, καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούσαμε ούτε εγώ, ούτε η Νάντια να ταξιδέψουμε. Ξέρω όμως ότι είναι καλά και σύντομα θα είμαι κοντά του».

Νάντια

Από την πλευρά της η Νάντια σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό της περιβάλλον φαίνεται πολύ σίγουρη για την αγάπη του συζύγου της λέγοντας: «Ότι εγώ και ο άντρας μου είμαστε πλέον χωρισμένοι και εκείνος είναι έτοιμος να πάρει διαζύγιο, η απάντηση έρχεται απευθείας από τον ίδιο στην εφημερίδα “Εl mundo”».

Νάντια

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή