Χαρίτσης: Στηρίζει ο κ. Μητσοτάκης τις πρακτικές του Υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;

“Περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του” αναφέρει σε δήλωση του ο Αλέξης Χαρίτσης

Αναλυτικά η ανανοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση:

Περιμέναμε υπομονετικά όλη μέρα μία απάντηση από την κυβέρνηση για τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη, ο οποίος εκμεταλλεύεται την κρίση για να διαφημίσει εκπαιδευτικά προγράμματα, επί πληρωμή, της σχολής του.

Όπως φαίνεται, ούτε το Σύνταγμα και το ασυμβίβαστο που προβλέπει για τους υπουργούς, ούτε φυσικά η ηθική έχει κάποια σημασία για τον κ. Γεωργιάδη.

Ωστόσο ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται. Οφείλει να απαντήσει άμεσα:

Στηρίζει ή αποδοκιμάζει τις πρακτικές του Υπουργού του να διαφημίζει την οικογενειακή του επιχείρηση;

Το διαφημιστικό tweet του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

Τελικά αυτή η κυβέρνηση έχει κι άλλες καινοτόμες ιδέες για την εκπαίδευση και την κατάρτιση και δεν σταματά στα voucher-περίγελο για τους επιστήμονες. Μόνο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να κάνει ένα σεμινάριο στα μέλη της, τόσο για τα Ασυμβίβαστα που ορίζει το Σύνταγμα όσο και για τα Όρια που ορίζει η ηθική! σημειώνει ο Νίκος Φίλης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή