Brexit: Αισιόδοξος για συμφωνία ο Μπαρνιέ

Ο επικεφαλής διαπραγματευτής της Ε.Ε. Μισέλ Μπαρνιέ, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι εντός των επόμενων ημερών θα είναι σε θέση να ενημερώσει την Ε.Ε. για τον λογαριασμό του Brexit.

Βέβαια, κατά την διάρκεια ομιλίας του στο Συνέδριο Ασφαλείας του Βερολίνου, δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Βρετανία να συμφώνησε να καταβάλει μεγάλο μέρος του ποσού που ζητά η Ε.Ε. για να διευθετήσει τον λογαριασμό του διαζυγίου.

Όπως είπε, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πρόσθεσε ότι: «Εργαζόμαστε πραγματικά πολύ σκληρά για αυτά τα θέματα. Ελπίζω ότι θα μπορώ θα ενημερώσω ότι καταφέραμε να διαπραγματευτούμε μια συμφωνία».

Μάλιστα, στις 4 Δεκεμβρίου αναμένεται η συνάντηση του Μπαρνιέ με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ .

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή