Aσπρόπυργος: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό παιδί – Δεν το αναζήτησε κανείς

Τραγωδία σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο με ένα κοριτσάκι να χάνει τη ζωή του έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα με θύμα την ανήλικη, αγνώστων λοιπών στοιχείων, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου.

Αυτοκίνητο παρέσυρε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, έσυρε για πολλά μέτρα και τραυμάτισε θανάσιμα την ανήλικη η ηλικία της οποίας είναι 12 – 15 ετών. Η αστυνομία λόγω του ότι κανένας από τους γονείς ή τους συγγενείς της κοπέλας δεν επικοινώνησε με τις Αρχές, καλεί οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στην τροχαία. Στόχος των Αρχών είναι να βρεθούν τα οικεία πρόσωπα του άτυχου κοριτσιού.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Την 27-12-2021 και περί ώρα 23:58, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 15.700 (ύψος Διυλιστηρίων Ασπροπύργου), περιοχής Δήμου Ασπροπύργου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, έλαβε χώρα τροχαίο δυστύχημα (παράσυρση), κατά το οποίο τραυματίσθηκε θανάσιμα αγνώστων στοιχείων ταυτότητας ανήλικη πεζή από διερχόμενα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα. 

Η ανωτέρω με χαρακτηριστικά μαύρα μαλλιά, φορούσε κατά την ώρα του ατυχήματος αθλητικό παντελόνι (φόρμα) χρώματος γκρι σκούρου, αθλητικό φούτερ χρώματος γκρι σκούρου και αθλητικά υποδήματα μάρκας “ASICS” και χρώματος ροζ. 

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην αναζήτηση οικείων της ανωτέρω παθούσας, να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στα τηλέφωνα 210-5565530, 210-5546930 και 210-5565541».

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή