Αν δεν περάσουν πρώτα από τον πάγκο για να υπογράψουν ο Μητσοτάκης και η Φώτη και να ζητήσουν συγγνώμη από το λαό
Μην το ψηφίσεις και κάνε δημοψήφισμα
Πρέπει πρώτα να ψηφίσουν οι ένοχοι, αυτοί που διέλυσαν τα ασφαλιστικά ταμεία και πετσόκοψαν τις συντάξεις. Δεν το βλέπεις κ. Πρωθυπουργέ ότι οδηγούν την Αριστερά σε νέα Βάρκιζα, για να σας φορτώσουν όλες τις αμαρτίες της Δεξιάς;
ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ του παλιού και διεφθαρμένου συστήματος που χρεοκόπησε την Ελλάδα πληρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι υποχρεωμένος να πάρει σκληρά μέτρα σε βάρος του ελληνικού λαού για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού και του αγροτικού, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για να κουρευτεί – απομειωθεί το δημόσιο χρέος.
Βέβαια οι υπηρέτες του παλιού χρεοκοπημένου συστήματος, σε αγαστή συνεργασία με τους νταβατζήδες της ενημέρωσης, για μια ακόμα φορά εφαρμόζουν πολιτικές δωσίλογων και άκρατου τυχοδιωκτισμού.
Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ολιγάρχες, που παρέδωσαν τη χώρα στους ξένους τοκογλύφους επιχειρούν να φορτώσουν στον Πρωθυπουργό όλες τις αμαρτίες της Δεξιάς των τελευταίων πενήντα χρόνων.
Μέσα από ένα όργιο βρόμικης προπαγάνδας χρεώνουν μεταξύ των άλλων στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ το ασφαλιστικό και το αγροτικό, ενώ πρόκειται για δικά τους κατορθώματα για μεταρρυθμίσεις που ήδη είχαν αναλάβει και υπογράψει, αφού μετά την καταλήστευση του δημόσιου χρήματος δημιούργησαν την οικονομική κρίση και προκάλεσαν τη χρεοκοπία των ασφαλιστικών ταμείων με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν τώρα χρήματα για να πληρωθούν οι συντάξεις τριών εκατομμυρίων συνταξιούχων.
Τα ψευτοεπιχειρήματα που προβάλλουν η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ με τις εφημερίδες και τα κανάλια της διαπλοκής, για να δικαιολογήσουν τον πολιτικό τυχοδιωκτισμό του παλιού πολιτικού συστήματος, είναι για γέλια και για κλάματα!
Όταν οι αχυράνθρωποι των ξένων τοκογλύφων απειλούν να μην ψηφίσουν στη Βουλή το ασφαλιστικό και το αγροτικό τότε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να τους θέσει προ των ευθυνών τους.
Να ζητήσει να ψηφίσουν τα επίμαχα νομοσχέδια, πρώτα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σε διαφορετική περίπτωση να αποσύρει το ασφαλιστικό και το αγροτικό και αν χρειαστεί να προσφύγει στο δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός, ώστε να υποχρεωθούν όλα τα κόμματα να καταθέσουν λεπτομερώς τα σχέδια και τις προτάσεις τους.
Στρατηγικός στόχος των ακραίων συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης και των υπηρετών τους στην Ελλάδα είναι να εκθέσουν ανεπανόρθωτα την Αριστερά, χρεώνοντας στον Αλέξη Τσίπρα την λήψη μέτρων που πλήττουν μεγάλα κοινωνικά στρώματα.
Μαζί με τους χρεοκοπημένους νταβατζήδες της ενημέρωσης πάνε να στήσουν μια νέα Βάρκιζα για να απαλλαγούν από την Αριστερά και κυρίως τον Αλέξη Τσίπρα, που αποδείχτηκε ηγέτης μακράς πνοής και πολύ σκληρός για να υποκύψει στους εκβιασμούς της διαπλοκής. Γι’ αυτό το παλιό πολιτικό σύστημα καταφεύγει στην συκοφαντία, τη λάσπη και τη διαστρέβλωση.
Παίζει το τελευταίο του χαρτί προκειμένου να αποδομήσει την κυβέρνηση, γιατί κινδυνεύει ολόκληρο το καρτέλ των ολιγαρχών και των αεριτζήδων.
Ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει να θέσει προ των ευθυνών τους τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Αν δεν ψηφίσουν, όπως έχουν υποχρέωση, το ασφαλιστικό στη Βουλή, πρέπει να αναλάβουν και την ευθύνη για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν.
Με το δίλημμα αυτό ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να αλλάξει ριζικά το σκηνικό και να διαμορφώσει μια νέα κατάσταση. Με τη στρατηγική των καθαρών λύσεων αποφεύγει την παγίδα να γίνει η κυβέρνηση της Αριστεράς πλυντήριο στο οποίο θα ξεπλυθούν οι αμαρτίες της Δεξιάς και του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωθυπουργός οφείλει να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό και να μιλήσει με ειλικρίνεια. Να δείξει ότι είναι αποφασισμένος για όλα και κυρίως να μην αφήσει κανένα περιθώριο στα παλιά κόμματα να γυρίσουν στην εξουσία και να συνεχίσουν το καταστροφικό έργο τους.
Γιατί η χρεοκοπία είναι δημιούργημα του παλιού πολιτικού συστήματος και τα κόμματα που το υπηρετούν θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η Αριστερά δεν φταίει σε τίποτα και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να αυτοϋπονομευτεί, πέφτοντας στις παγίδες που στήνει το μαύρο μέτωπο που ονειρεύεται μια νέα παράδοση αντίστοιχη με αυτή της Βάρκιζας.