Το γύρο του κόσμου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει τον πρίγκιπα Harry να είναι ζευγάρι με την Πίπα Μίντλετον.
Οι δυο τους, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες, ενώ προσπαθούν με οποιοδήποτε τρόπο να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Στην αμερικανική έκδοση του περιοδικού Ok διαβάζουμε ότι το παράνομο ζευγαράκι έζησε τον έρωτά του στις τουαλέτες, ανήμερα του γάμου της Κέιτ και του Ουίλιαμ!

Τους έπιασε στα… πράσα η Κέιτ
Με κεριά, καρμπονάρα, κρασί και μουσική της Αντέλ ο πρίγκιπας Χάρι προσπάθησε να ρίξει στα δίχτυα του έρωτα την Πίπα Μίντλετον, σύμφωνα με το περιοδικό «OK», φέρνοντας στο φως τον κρυφό δεσμό του ζευγαριού που διήρκεσε τρεις μήνες.
Για την Κέιτ Μίντλετον, αδερφή της Πίπα και Δούκισσα του Κέιμπριτζ, η ανάρμοστη σχέση του ζευγαριού ήταν γνωστή αφού η ίδια τους είχε πιάσει στα… πράσα την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.
Τότε που η Πίπα είχε βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ για τα οπίσθιά της φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα που αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της.
Σύμφωνα με το περιοδικό, η 32χρονη Πίπα και ο 31χρονος πρίγκιπας Χάρι είχαν ερωτική σχέση που κράτησε τρεις μήνες.
Ανήμερα του γάμου της Κέιτ και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, όπως σχολιάζει το περιοδικό που ασχολείται με διασημότητες, ο Δον Ζουάν του Μπάκιγχαμ, φλέρταρε επίμονα με την Πίπα κι εκείνη ανταποκρινόταν στο φλερτ. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που φλέρταραν οι δυο τους.
Ο πρίγκιπας Χάρι ήθελε να γοητεύσει για πρώτη φορά την Πίπα μ΄ένα ρομαντικό αλλά και απολαυστικό δείπνο. Άναψε κεριά κι έφτιαξε καρμπονάρα, άνοιξε ένα μπουκάλι κρασί κι έβαλε την αγαπημένη της μουσική της Αντέλ.

Όπως αποκαλύπτει το περιοδικό, για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Χάρι πρόσεξε την Πίπα όταν τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα στην Κέιτ και τον Ουίλιαμ. Από τότε άρχισε να τη φλερτάρει ενώ στην γαμήλια τελετή της Κέιτ και του Γουίλιαμ, ο ένας φλέρταρε επίμονα τον άλλον. «Όταν όμως η νύφη Κέιτ πήγε στην τουαλέτα για να ανανεώσει το μακιγιάζ της, άνοιξε την πόρτα και τους είδε να κάνουν διάφορα», υποστηρίζει μία πηγή που επικαλείται το περιοδικό.