Απίστευτη αποκάλυψη: Λύθηκε το μυστήριο των ATIA στη Νορβηγία το 1950! (Εικόνες)

Συγκλονιστικές αναφορές για δραστηριότητα UFO στον ουρανό της Νορβηγίας το 1950, εξηγούνται 60 χρόνια αργότερα.

Η CIA αποκάλυψε ότι οι θεάσεις μυστηριωδών ιπτάμενων αντικειμένων με υψηλές ταχύτητες και φώτα που αναβόσβηναν ήταν στην πραγματικότητα δοκιμαστικές πτήσεις αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών.

article 2680877 1f63e0b100000578 504 634x533

Άκρως απόρρητα U2 κατασκοπευτικά αεροσκάφη που πετούν στα 18.000 μέτρα δημιούργησαν τα φαινόμενα και η CIA δημοσίευσε πρόσφατα στο λογαριασμό της στο Twitter, αναφέρει εφημερίδα Aftenposten, γράφοντας: «Θυμάστε τις αναφορές για ασυνήθιστη δραστηριότητα στον ουρανό στη δεκαετία του 50; Εμείς ήμασταν».

ufo nopvigia 1 pyli apokalypseis

Τα U2s πέταξαν σε μεγαλύτερα υψόμετρα, πολύ πάνω από τα περισσότερα επιβατικά αεροσκάφη και τα στρατιωτικά αεροσκάφη. Όταν ο ήλιος έδυε κάτω από τον ορίζοντα τα U2s ήταν αρκετά ψηλά, ώστε να αντανακλούν τις ακτίνες τους και άλλοι πιλότοι τα έβλεπαν ως φωτεινά, ασημί αντικείμενα στον νυχτερινό ουρανό, εξηγεί η CIA, όπως αναφέρει το pyli-apokalypseis.

ufo nopvigia 2 pyli apokalypseis

Η επίσημη εξήγηση κρατήθηκε μυστική για να αποφευχθεί να μάθουν οι Σοβιετικοί τις αμερικάνικες στρατιωτικές προθέσεις κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή