Απήγαγε βρέφος πριν 17 χρόνια και το παρουσίασε σαν δικό της

Συγκλονίζει η ιστορία που εκδικάζεται στη Νότια Αφρική. Όπως προέκυψε, πριν από 17 χρόνια, μία γυναίκα φόρεσε στολή νοσοκόμας και άρπαξε από νοσοκομείο του Κέιπ Τάουν ένα νεογέννητο κοριτσάκι, μόλις τριών ημερών.

Οι γονείς της μικρής, ο Morne και η Celeste Nurse, ήταν απελπισμένοι που έχασαν ξαφνικά το πρώτο τους παιδί, αλλά, όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο, δεν έχασαν ποτέ την ελπίδα ότι μια μέρα θα ξαναβρούν την κόρη τους.

Τον Ιανουάριο του 2015 η δεύτερη κόρη του ζευγαριού, Cassidy Nurse, έτυχε να αλλάξει σχολείο και βρέθηκε στο ίδιο σχολείο με την αδελφή της, Zephany. Οι συμμαθητές τους πρόσεξαν αμέσως την εκπληκτική ομοιότητα των δύο κοριτσιών και μια μέρα ο Morne Nurse είδε την Cassidy και την Zephany να τρώνε στα McDonald’s. Ο άντρας παρατήρησε ότι οι δύο κοπέλες μοιάζουν και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Το τεστ DNA που ακολούθησε επιβεβαίωσε ότι τα δύο κορίτσια είναι αδελφές.

Η 50χρονη γυναίκα, που μεγάλωνε επί 17 χρόνια την Zephany, συνελήφθη και η νεαρή μαθήτρια δόθηκε στις κοινωνικές υπηρεσίες μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση. Η κατηγορούμενη με δάκρυα στα μάτια κατέθεσε στο δικαστήριο πως το 1996 έκανε αποβολή και τότε ζήτησε από μια γνωστή της να της φέρει ένα παιδί. Τον Απρίλιο του 1997 η 50χρονη κατέθεσε πως η γυναίκα την συνάντησε στον σιδηροδρομικό σταθμό και της έδωσε το νεογέννητο κοριτσάκι τυλιγμένο μέσα σε μια κουβέρτα. Η ίδια υποστήριξε ότι είπε στον σύζυγό της πως το παιδί είναι δικό τους.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή