Άντεξε μόλις 27 λεπτά και μετά έφαγε τέσσερα ο Αστέρας

Ένα 25λεπτο κατάφερε να αντισταθεί στη Γερμανία ο Αστέρας Τρίπολης, που έχασε εύκολα με 4-0 από τη Σάλκε. Οι Αρκάδες υποτάχθηκαν στην ανωτερότητα της Σάλκε. Το κακό ήταν πως δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν έστω μία αξιομνημόνευτη ευκαιρία.

Μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ ο Αστέρας Τρίπολης στη Γερμανία, μια χαρά είχε σταθεί. Απέναντι σε ομάδες όπως είναι η Σάλκε, όμως, απαγορεύεται η αδράνεια. Από μια τέτοια ο Ντι Σάντο εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Ρίτερ και με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ (28′). Ένα γκολ που προήλθε ύστερα από 13 πάσες!

Νωρίτερα οι Αρκάδες είχαν σταθεί πολύ καλά. Αν εξαιρέσει κανείς το σουτ του Σανέ (2′) που πέρασε άουτ, άλλη φάση δεν είχαν κάνει οι “βασιλικοί μπλε”.

Το 2-0 στο 37′ από κόρνερ. Ο Ντι Σάντο χάθηκε από τα μάτια του Ζησόπουλου και ο Λατινοαμερικανός με καρφωτή κεφαλιά βρήκε δίχτυα. Στην επόμενο λεπτό πήγε να γίνει το 3-0. Ουδείς εκ των παικτών του Βεργέτη έκανε φάουλ για να σταματήσει τον Σανέ, ο οποίος με τρομερή ταχύτητα κουβάλησε τη μπάλα, την έσπασε στον Χέιμπεργκ, το σουτ του οποίου βρήκε το δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Στο 44′ ο Τορμένα έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, η Σάλκε κέρδισε πέναλτι, ο Ντι Σάντο το εκτέλεσε εύστοχα, έκανε το 3-0 και πέτυχε χατ τρικ. Παραλίγο να μπει και τέταρτο γκολ στο 45λεπτο, αλλά ο Σανέ, που βγήκε τετ α τετ με τον Θεοδωρόπουλο, έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι.

Ο Αϊχάν που πέρασε ως αλλαγή στην ανάπαυλα πήγε να σκοράρει για τη Σάλκε στο 1ο λεπτό του δεύτερου μέρους, αλλά το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ έδιωξε στην αριστερή γωνία ο Θεοδωρόπουλος. Ο ίδιος παίκτης των Γερμανών νικήθηκε και στο 61′ από τον γκολκίπερ του Αστέρα, σε φαλτσαριστό πλασέ.

Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα της Πελοποννήσου έπαιζε πολύ προσεκτικά, ώστε να μην δεχτεί και άλλο γκολ. Δεν τα κατάφερε όμως, άσχετα αν περιόρισε αισθητά τους Γερμανούς. Ο Σανέ με φοβερή ενέργεια έβγαλε τον Χούντελααρ μόνο απέναντι στον γκολκίπερ του Αστέρα και με πανέμορφο πλασέ ο Ολλανδός έγραψε το 4-0, στο 84′!

AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Θεοδωρόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Λούι, Γκοϊάν (69′ Φούντας), Ζησόπουλος, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Έντερσον (79′ Κουρμπέλης), Μάσα (59′ Τσοκάνης), Γιάννου.

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Κολάσινατς, Ρίτερ, Ματίπ, Γκάις (46′ Αϊχάν), Γκορέτσκα (73′ Μάιερ), Σανέ, Χέιμπιεργκ, Ντι Σάντο (63′ Τσουπό-Μοτίνγκ), Χούντελααρ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος Online

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή