Ανησυχία για Μπακάκη στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού

Μέσα στον προβληματισμό που έφερε η κάκιστη εικόνα της ΑΕΚ στο «Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, υπάρχουν και θέματα τραυματισμών.
Μεγαλύτερη ανησυχία υπάρχει για τον Μιχάλη Μπακάκη που έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και η συμμετοχή του στο εντός έδρας ντέρμπι του Σαββάτου (9/3, 19:30) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είναι αμφίβολη.
Ο διεθνής άσος αγωνίζεται χωρίς σταματημό εδώ και αρκετούς μήνες και με τους Χουλτ και Λόπες στα «πιτς» μοιάζει η μοναδική επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ, όπως και ο Γκάλο για τα δεξιά.
Ο δε Αντρέ Σιμόες, έχει μια διάταση στον αριστερό δικέφαλο, αλλά στη δική του θέση υπάρχουν περισσότερες επιλογές πλέον. Μάλιστα, εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο Νέναντ Κρίστιτσιτς θα είναι σε θέση να προπονηθεί άμεσα, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατό του.
Για σήμερα ο Μανόλο Χιμένεθ έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του και η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου θα αρχίσει το πρωί της Τρίτης (5/3, 10:30).
Πηγή: Filathlos.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης