Ανήλικοι ληστές ζητούσαν λύτρα… για κινητό!

Θύμα μιας θρασύτατης σπείρας ανήλικων ληστών έπεσε μια 56χρονη γυναίκα στην Πάτρα, της οποίας έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο και της ζήτησαν… λύτρα για να το επιστρέψουν!

Τα νεαρά κακοποιά στοιχεία δεν δίστασαν να χτυπήσουν την άτυχη γυναίκα –που θα μπορούσε να είναι μητέρα τους-  προκειμένου να της να αρπάξουν το κινητό της, ωστόσο η δράση τους δεν σταμάτησε εκεί.

Στη συνέχεια, είχαν το θράσος να της ζητήσουν εκβιαστικά χρήματα προκειμένου να της το δώσουν πίσω.

Ανάμεσά τους βρισκόταν και ένα μικρό παιδάκι, μόλις 13 ετών, που συμμετείχε στον ξυλοδαρμό της 56χρονης, η οποία μάλιστα μετά την παροχή πρώτων βοηθειών από τον ιδιοκτήτη ενός φαρμακείου, χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο επειδή ζαλιζόταν από τα χτυπήματα που είχε δεχθεί στο κεφάλι!

Όταν επέστρεψε στο σπίτι της, η γυναίκα αργότερα κάλεσε τον αριθμό του κινητού της. Έκπληκτη άκουσε τον ένα από τους ανήλικους να της ζητάει χρήματα για να το επιστρέψει! Η 56χρονη προσποιήθηκε ότι συμφώνησε και έκλεισε ραντεβού μαζί του, αλλά αμέσως κατέφυγε στην Ασφάλεια.

Οι αστυνομικοί την ακολούθησαν διακριτικά και, μόλις εμφανίστηκε ο 13χρονος για να παραλάβει τα χρήματα, τον συνέλαβαν. Ο 16χρονος συνεργός του, όμως, δεν εντοπίστηκε και αναζητείται.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή