Αμερικανικές εκλογές 2020: Πανηγυρίζει ο Μπάιντεν – Θα κερδίσω, με τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο πρόεδρο των ΗΠΑ

Τη βεβαιότητα του ότι θα κερδίσει τις αμερικανικές εκλογές εκφράζει μέσω της τελευταίας του ανάρτησης στο Instagram, ο Τζο Μπάιντεν.

Την ώρα που το θρίλερ με τις προεδρικές εκλογές βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έγινε γνωστό ότι ο Μπάιντεν κέρδισε το Ουισκόνσιν και προηγείται στο Μίσιγκαν. Από την πλευρά του ο Τραμπ θα ζητήσει επανακαταμέτρηση στην πολιτεία του Ουισκόνσιν, ενώ παραπονείται ότι βρίσκουν παντού ψήφους του Μπάιντεν.

Ετσι, ο Δημοκρατικός υποψήφιος για την Προεδρία των ΗΠΑ, γράφοντας «Αυτά είναι τα δεδομένα», ανέβασε μία εικόνα με στοιχεία που έχει καταγράψει η ομάδα του, στην οποία αναγράφονται τα εξής.
Δείτε την ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν:
«Σύμφωνα με τα δεδομένα μας, ο Τζο Μπάιντεν:

θα έχει περισσότερες ψήφους από οποιονδήποτε άλλο υποψήφιο στην ιστορία
θα έχει ποσοστό της λαϊκής ψήφου πάνω από 50%
θα σημειώσει ανατροπή σε τρεις τουλάχιστον πολιτείες από το 2016
θα έχει ένα υψηλότερο ποσοστό στο Ουισκόνσιν, την Πενσυλβάνια και Μίσιγκαν, από αυτό που είχε ο Τραμπ το 2016
θα κερδίσει. Εχετε πίστη».

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή