Ακόμα μια δολοφονία δημοσιογράφου

Η δολοφονία της δημοσιογράφου Βικτόρια Μαρίνοβα στη Βουλγαρία σόκαρε και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και στην Ευρώπη. Στην Μάλτα προ μηνών, μια ακόμη δημοσιογράφος δολοφονήθηκε καθώς ερευνούσε ανάμειξη της πρωθυπουργικής οικογένειας στην διακίνηση μαύρου χρήματος μέσω του τραπεζικού συστήματος της χώρας.

Και στην Σλοβακία το ίδιο, δολοφονήθηκε δημοσιογράφος που ερευνούσε την διαπλοκή πολιτικών και μαφίας. Αξιωματούχοι της ΕΕ αποδοκιμάζουν τις δολοφονίες. Μέχρις εκεί.

Γιατί οι δολοφόνοι, οι διεφθαρμένοι αξιωματούχοι στη Σόφια που λεηλατούν τα κρατικά και κοινοτικά κονδύλια είναι λίγο πολύ γνωστοί στις Βρυξέλλες που δείχνει πλέον ανίκανη να αναστρέψει την εικόνα σήψης που εκπέμπει η ΕΕ.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο »

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή