Αυτή είναι όλη η αλήθεια για Βράνιες και Βέρντε – Απολογήθηκε και ο Σιμόες

To επεισόδιο του Όγκνιεν Βράνιες με τον Ντανιέλε Βέρντε μπορεί να θεωρήθηκε πως έληξε το βράδυ της Κυριακής, τόσο από τον Μάσιμο Καρέρα, όσο και από τους πρωταγωνιστές, όμως ο Ίλια Ίβιτς φρόντισε να τους τα πει ένα χεράκι στην προπόνηση της Τρίτης. 

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής μίλησε στους δύο παίκτες της ΑΕΚ, παρουσία όλης της ομάδας φυσικά και τους έκανε έντονες παρατηρήσεις.  

Μάλιστα, ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να είπε σε Βράνιες και Βέρντε ότι αυτή η εικόνα δεν ταιριάζει στην ΑΕΚ και σε κανέναν που εκπροσωπεί την ομάδα και χαρακτήρισε το γεγονός απαράδεκτο. 

Επίσης, τους είπε ότι το μεταξύ τους επεισόδιο θα πρέπει να θεωρείται λήξαν και ότι στο μέλλον δεν θα πρέπει να συμβεί κάτι παρόμοιο με κανέναν άλλον παίκτη της ΑΕΚ.  Ο Ιταλός εξτρέμ και ο Βόσνιος στόπερ έδειξαν να συμφωνούν και έβαλαν τέλος στο θέμα.

Παράλληλα, ο Αντρέ Σιμόες απολογήθηκε στον Μάσιμο Καρέρα επειδή κατά την αντικατάστασή του έφυγε απευθείας για τα αποδυτήρια χωρίς να δώσει το χέρι του στον Ιταλό τεχνικό. Όλοι στις τάξεις της «Ένωσης» δείχνουν διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τους ό,τι συνέβη και να εστιάσουν στον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ.

πηγή: filathlos.gr

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή