Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2026

Δείτε βίντεο: Σε ρινγκ μετατράπηκε το Κοινοβούλιο στη Γεωργία, στο ξύλο συμμετείχαν και γυναίκες βουλευτές

Flash Reading by Kontra AI
  • Το Κοινοβούλιο της Γεωργίας μετατράπηκε σε ρινγκ με βουλευτές να ανταλλάσσουν γροθιές.
  • Βουλευτές από το κόμμα «Για τη Γεωργία» και το «Γεωργιανό Όνειρο» ενεπλάκησαν στον καυγά.
  • Ο καυγάς ξέσπασε εν μέσω συζήτησης για έναν διχαστικό νόμο περί «ξένων παραγόντων».
Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Κοινοβούλιο της Γεωργίας που μετατράπηκε σε ρινγκ κατά τη διάρκεια συνεδρίασής του.

Συγκεκριμένα, βουλευτές αντάλλαξαν γροθιές σήμερα, κατά τη διάρκεια της τελικής ολομέλειας της εαρινής συνόδου.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, οι νομοθέτες από το αντιπολιτευόμενο κόμμα «Για τη Γεωργία» και οι αντίπαλοί τους που εκπροσωπούν το κυβερνών κόμμα «Γεωργιανό Όνειρο», τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, ενεπλάκησαν στον καυγά, ενώ ετοιμάζονταν να υπερψηφίσουν έναν διχαστικό νόμο περί «ξένων παραγόντων» (foreign agent law), ο οποίος έχει πυροδοτήσεις εβδομάδες μαζικών διαδηλώσεων.

Δείτε βίντεο

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ερωτήσεων και απαντήσεων, μετά την ετήσια έκθεση της κυβέρνησης που παρουσίασε ο Πρωθυπουργός Ιρακλί Κομπαχίτζε.

Η αντιπαράθεση φέρεται να διήρκεσε αρκετά λεπτά, με το βίντεο από το περιστατικό να μεταδίδεται από διάφορα μέσα ενημέρωσης.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή