Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Άγρια συμπλοκή δυο ανηλίκων – Τους παροτρύναν συμμαθητές τους και βιντεοσκοπούσαν

Μοιραστείτε το

Συνεχίζονται οι αισχρές επιθέσεις και τον bullying εναντίον ανηλίκων μέσα στα σχολεία. Σε βίντεο που ανέβασαν ανήλικοι, φαίνεται ένα παιδί πεσμένος στο έδαφος και ο συμμαθητής του να συνεχίζει να τον χτυπά ανελέητα. Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή γυμνασίου και στο Ηράκλειο. Νεαρός 14 ετών δέχεται χτυπήματα σε κεφάλι και σώμα από ανήλικο εξωσχολικό.

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων μέσα στο σχολείο τους στη Νέα Ιωνία. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το MEGA καταγράφονται οι δύο μαθητές να χτυπούν ανελέητα ο ένας τον άλλον και συμμαθητές τους να καταγράφουν στα κινητά τα όσα συμβαίνουν. Μάλιστα τους ενθαρρύνουν κιόλας να συνεχίσουν!

Ο ένας από τους δύο ρίχνει μια δυνατή μπουνιά. Κάνει ό,τι του ζήτησαν οι συγκεντρωμένοι συμμαθητές του. Κι ενώ ο ένας έχει πέσει στο έδαφος, ο άλλος συνεχίζει να τον χτυπά. Τελικά, παρεμβαίνει καθηγήτρια.

Και οι δύο ανήλικοι τιμωρήθηκαν με μονοήμερη αποβολή. Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή γυμνασίου και στο Ηράκλειο. 14χρονος δέχεται χτυπήματα σε κεφάλι και σώμα από ανήλικο εξωσχολικό. Οι υπόλοιποι μαθητές, και εδώ…. «ένθερμοι» θεατές.

Όχι μόνο παρακινούν τον ανήλικο να συνεχίσει τα χτυπήματα, αλλά απαθανατίζουν την επίθεση στα κινητά. «Θα πρέπει επιτέλους όλοι να σκύψουμε πάνω από το πρόβλημα το οποίο νομίζω ότι θα καταντήσει μάστιγα εάν δεν παρθούνε μέτρα σύντομα δηλαδή θα γίνει το πράγμα ανεξέλεγκτο», δήλωσε ο πρόεδρος ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Ζαχαρίας Ρηγάκης.

Αγριότητα από τα επτά έτη

Σοκ συνεχίζει να προκαλεί το βίντεο που φέρεται να ανέβασε στο Tik Tok αγόρι επτά ετών, με το ίδιο να χτυπά με μανία άλλο παιδάκι εννέα ετών. Τα περιστατικά βίας δείχνουν να μην έχουν τελειωμό. Μέσα σε 15 ημέρες συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα 395 ανήλικοι.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.