Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ελον Μασκ: Με meme τον εαυτό του απαντά στο Twitter για την απόφαση να κινηθεί νομικά εναντίον του

Μοιραστείτε το

Την ώρα που η Twitter ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά και να “πολεμήσει” τον Έλον Μασκ για την απόφασή του να εγκαταλείψει την εξαγορά της εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης, ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla ξαναχτυπά.

Ο Έλον Μασκ, η απόφαση του οποίου να βάλει τέλος στη συμφωνία – “μαμούθ”, ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, επικαλούμενος ουσιώδη παραβίαση πολλών διατάξεων της συμφωνίας έπεσε σαν βόμβα, με ανάρτησή του στο Twitter τρόλαρε τόσο την εταιρεία όσο και την απόφασή της να κινηθεί νομικά και με μία σειρά φωτογραφίες του που θυμίζουν memes, έδωσε τη δική του απάντηση.

Στην αρχή έλεγαν ότι δεν μπορώ να αγοράσω το Twitter, στη συνέχεια δεν θα αποκάλυπταν πληροφορίες για τα spam bots. Τώρα θέλουν να με εξαναγκάσουν να αγοράσω το Twitter στο δικαστήριο. Τώρα πρέπει να αποκαλύψουν πληροφορίες για τα spam bots“, αναφέρεται στην ανάρτησή του, με τον ίδιο να χρησιμοποιεί αντίστοιχες φωτογραφίες που τον δείχνουν να γελάει δυνατά.

Η τιμή της μετοχής του Twitter υποχώρησε κατά 6% μετά τη γνωστοποίηση της είδησης.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Ιούνιο, ο Μασκ είχε στείλει επιστολή ζητώντας λεπτομέρειες για τους bot λογαριασμούς και απειλούσε να αποχωρήσει από τη συμφωνία.

Το Twitter είχε υποβαθμίσει προηγουμένως την προειδοποίηση του Μασκ ότι η συμφωνία ήταν “σε αναμονή”, υποστηρίζοντας ότι τα δεδομένα θα τον βοηθούσαν να προετοιμαστεί για να διαχειριστεί το Twitter.

Νωρίτερα τον Μάιο, ο Μασκ είπε ότι θα θέσει τη συμφωνία “προσωρινά σε αναμονή”, ενώ περιμένει την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης να παράσχει στοιχεία για το ποσοστό των ψεύτικων λογαριασμών της.

Ο Μασκ είχε αναφέρει στην επιστολή του ότι χρειάζεται τα δεδομένα για να πραγματοποιήσει τη δική του ανάλυση των χρηστών του Twitter και δεν πίστευε στις μεθόδους δοκιμών της εταιρείας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.