Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Ελον Μασκ: Άλλαξε το λογότυπο του Twitter και έβαλε τον σκύλο του Dogecoin

Σε μια απροσδόκητη κίνηση, το λογότυπο του Twitter άλλαξε ξαφνικά από το εικονικό λογότυπο με τα πουλί στο διάσημο σκυλί

Μοιραστείτε το

Σε μια απροσδόκητη κίνηση, το λογότυπο του Twitter άλλαξε ξαφνικά από το εικονικό λογότυπο με τα πουλί στο διάσημο σκυλί που συνδέεται με το δημοφιλές κρυπτονόμισμα DogeCoin.

Ενώ ορισμένοι εικάζουν ότι πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, άλλοι πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική κίνηση του Έλον Μασκ, ιδιοκτήτη του γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Στο παρελθόν έχει κάνει ξεκάθαρο ότι είναι οπαδός του συγκεκριμένου κρυπτονομίσματος.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter και της Tesla ανήρτησε στο Twitter ένα meme με το Doge να έχει σταματήσει με ένα αυτοκίνητο. Ο σκύλος απεικονίζεται δηλώνοντας: «Αυτή είναι μια παλιά φωτογραφία».

Τι είναι το DogeCoin

Το Dogecoin είναι ένα κρυπτονόμισμα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2013.

Χρησιμοποιεί την εικόνα ενός σκύλου Σίμπα Ίνου ως λογότυπο. Η εικόνα έγινε ένα δημοφιλές ιντερνετικό meme που ονομάζεται doge.

Οι μηχανικοί λογισμικού Τζάκσον Πάλμερ και Μπίλι Μάρκους δημιούργησαν αρχικά το Dogecoin ως αστείο με βάση αυτό το μιμίδιο.

Διατέθηκε στην αγορά ως η «διασκεδαστική – αστεία» εκδοχή του Bitcoin, κερδίζοντας αξία και προσελκύοντας τελικά πιο σοβαρό ενδιαφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.