Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Καπραβέλος: Η αύξηση των θανάτων συνδέεται με την εγκατάλειψη του ΕΣΥ

Την αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό με την εγκατάλειψη του ΕΣΥ συνέδεσε άμεσα ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, απαντώντας έτσι στο ερώτημα που απασχολεί όλους τους πολίτες για τον πολύ μεγάλο αριθμό νεκρών από κορωνοϊό που παρατηρείται στη χώρα μας.

Καπραβέλος: Η Όμικρον δεν έχει δείξει ακόμα τα δόντια της - Mεταδίδεται και μετά από τις πέντε ημέρες

Για την εξέλιξη της πανδημίας και για το αν όντως βρισκόμαστε στο στάδιο της αποκλιμάκωσης μίλησε ο Διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, σημειώνοντας πως "με ευχές και ψεύτικες ελπίδες δεν πρόκειται να τελειώσει ο ιός".

Καπραβέλος: Ανησυχητικό το ότι η μετάλλαξη Ομικρον δεν εκτοπίζει την θανατηφόρα Δέλτα

Η Όμικρον δεν εκτοπίζει τη Δέλτα σύμφωνα με τον διευθυντή της Β' ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος, ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για το συγκεκριμένο στοιχείο. «Δεχόμαστε πολύ μεγάλη πίεση από τη Δέλτα κυρίως.

Καπραβέλος: Καμία εισαγωγή ασθενούς με τρίτη δόση εμβολίου - Παράταση στο άνοιγμα των σχολείων

Υπέρ μιας μικρής παράτασης στο άνοιγμα των σχολείων τάχθηκε ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου, ενώ επέμεινε και στο ενδεχόμενο του lockdown. Δήλωσε δε, ότι στο νοσοκομείο δεν έχει γίνει καμία εισαγωγή με τριπλοεμβολιασμένους.

Νίκος Καπραβέλος: Η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού είναι μονόδρομος - Δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία

Ο Νίκος Καπραβέλος, Διευθυντής στη Β' ΜΕΘ του Παπανικολάου περιέγραψε πως οι συνθήκες στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζονται από αφόρητη πίεση, ενώ όπως είπε το σαββατοκύριακο που πέρασε διασωλήνωσαν δύο ασθενείς με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ.

Καπραβέλος: «Ο επόμενος ασθενής θα διασωληνωθεί στο parking του νοσοκομείου»

«Ο επόμενος ασθενής στο Παπανικολάου θα διασωληνωθεί στον διάδρομο και ο επόμενος στο parking του νοσοκομείου» προειδοποίησε για άλλη μια φορά ο διευθυντής ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη Νίκος Καπραβέλος.

Subscribe to Νίκος Καπραβέλος