Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τζανάκης: Σαν παρτίδα πόκερ με τον ιό - Καλύτερο το φετινό Πάσχα

Αποκλιμάκωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού από την επόμενη εβδομάδα, εκτίμησε πω θα έχουμε ο καθηγητής Πνευμονολόγίας Νίκος Τζανάκης τονίζοντας ωστόσο πως η μετάλλαξη Ομικρον έχει στείλει νοσηλείες σε νοσοκομεία.

Τζανάκης: Πλασματικά τα κρούσματα, 40.000 με 50.000 τα πραγματικά

Την εκτίμηση πως τα πραγματικά κρούσματα του κορωνοϊού είναι πολύ περισσότερα από αυτά που καταχωρούνται και ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ, έκανε ο ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο πανεπιστήμιο της Κρήτης, Νίκος Τζανάκης.

Τζανάκης: Παρακινδυνευμένη η επιστροφή στην εργασία μετά τις πέντε ημέρες

Ωστόσο, νωρίτερα ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ισχυρίστηκε ότι είναι παρακινδυνευμένη η επιστροφή στην εργασία μόλις πέντε ημέρες μετά τη νόσηση με τη μετάλλαξη Όμικρον, καθώς ο ασθενής μπορεί να μεταδώσει σε άλλους τον ιό.

Τζανάκης: Πάμε για νέο ρεκόρ με 54.000 κρούσματα σήμερα - Η μουσική βοηθά στην ψυχολογία των πολιτών

Την εκτίμηση πως τα νέα κρούσματα κορωνοϊού θα ξεπεράσουν τις 50.000 την Τρίτη, εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης καθώς όπως επισήμανε θα ενσωματωθούν και όσα από τα 15.000 θετικά self test επιβεβαιωθούν μετά το άνοιγμα των σχολείων.

Τζανάκης: Αν ανοίξουμε τα σχολεία θα κλείσουν μετά από ένα πενθήμερο

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης για το άνοιγμα των σχολείων.

Αν ανοίξουμε αυτή τη στιγμή τα σχολεία θα δείτε ότι θα κλείσουν μετά από ένα πενθήμερο ένα δεκαήμερο λόγω των κρουσμάτων, προειδοποίησε ο καθηγητής, ζητώντας παράταση μιας εβδομάδας στις διακοπές των μαθητών.

Τζανάκης: «Περιμένουμε πάνω από 30.000 κρούσματα - Θα κλείσουν λόγω κρουσμάτων τα σχολεία»

Υστερα από το εξωπραγματικό μαύρο ρεκόρ κρουσμάτων της Τρίτης και το μούδιασμα που προκάλεσε η έξαρση της πανδημίας στη χώρα μας, αλλάζει άρδην η καθημερινότητά μας, με την κυβέρνηση να φέρνει άμεσα τα νέα μέτρα για να αναχαιτιστεί ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη Ομικρον

Τζανάκης: Πάνω από 100.000 τα ενεργά κρούσματα - Πρόταση για παράταση στις σχολικές διακοπές

Tην εκτίμηση για 13.000 κρούσματα την τρέχουσα εβδομάδα εξέφρασε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης, ο οποίος παράλληλα εμφανίστηκε ανήσυχος για την αύξηση της θετικότητας τις τελευταίες ημέρες.

Νίκος Τζανάκης: Απότομη αύξηση κρουσμάτων εξαιτίας της Ομικρον 

Τα επόμενα 24ωρα θα αρχίσει να καταγράφεται στα επιδημιολογικά δεδομένα η αύξηση κρουσμάτων από την Όμικρον, ενώ η επιπλέον πίεση στο σύστημα θα έρθει μετά τις 10 Ιανουαρίου, εκτίμησε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του AΝΤ1 ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης.

Subscribe to Νίκος Τζανάκης