Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Εμβολιασμός: Θα χρειαστεί η χορήγηση τέταρτης δόσης εμβολίου κατά του κορωνοϊού ή όχι;

Για το σενάριο της τέταρτης δόσης μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τονίζοντας πως σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

Εμβολιασμός παιδιών 5-11 ετών: Πώς θα γίνει από τις 15 Δεκεμβρίου

Το πρόγραμμα εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα θα προχωρήσει τον Δεκέμβριο με την ένταξη των παιδιών από 5 έως 11 ετών. Η πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού θα ανοίξει στις 10 Δεκεμβρίου ενώ οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν στις 15 του μήνα.

Εμβολιασμός: Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για την τρίτη δόση - Τα πιθανά σενάρια

Στις 18:00 το απόγευμα αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις που θα αφορούν στην αναμνηστική δόση του εμβολίου ενάντια στον κορωνοϊό, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Τρίτη δόση εμβολίου: Ποιοι δε χρειάζεται να την κάνουν – Σήμερα οι ανακοινώσεις

Ημέρα ανακοινώσεων για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού και συγκεκριμένα για το ποιοι δε χρειάζεται να την κάνουν είναι η σημερινή. Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Ανοικτό «παράθυρο» από Θεμιστοκλέους για λήξη του

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμού σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί κοινή απόφαση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του Υπουργείου Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, καθώς έχει ανοίξει η συζήτηση για λήξη του, τόσο σε επιστημονικό όσο και διοικητικό σκέλος.

Ξέσπασαν Θεοδωρίδου-Θεμιστοκλέους για τους αντιεμβολιαστές: Είναι τσαρλατάνοι

Με σκληρή γλώσσα μίλησαν η Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους για τις συναθροίσεις του αντιεμβολιαστικού κινήματος.

Μάλιστα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας χαρακτήρισε «τσαρλατάνους» τους υγειονομικούς που συμμετέχουν σε αυτό το κίνημα.

Θεμιστοκλέους: Στο 2,75% η εμβολιαστική κάλυψη στη χώρα

Το εμβολιαστικό πρόγραμμα της χώρας κινείται με ταχείς ρυθμούς, με τους εμβολιασμούς τον Ιανουάριο να ξεπερνούν τον αρχικό στόχο των 200.000, καθώς τον πρώτο μήνα εφαρμογής του προγράμματος πραγματοποιήθηκαν συνολικά 271.000 εμβολιασμοί στη χώρα μας, όπως ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά τη

Θεμιστοκλέους: Μέχρι σήμερα έχουν κλειστεί πάνω από 372.000 ραντεβού για εμβολιασμό

Μέχρι σήμερα έχουν κλειστεί 372.243 ραντεβού για την πρώτη και δεύτερη δόση του εμβολίου κατά της covid-19, ανέφερε κατά την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Θεμιστοκλέους: Καμία δόση του εμβολίου χαμένη – Δημιουργείται μηχανισμός αναπλήρωσης ραντεβού

Την ανάγκη να μην υπάρξει καμία δόση χαμένη, όσον αφορά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού επισημαίνει σε δήλωσή του ο γγ Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, τονίζοντας ότι για το λόγο αυτό η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών ενέκρινε τη δημιουργία μηχανισμού αναπλήρωσης των ραντεβού.

Με τον εμβολιασμό το πρόβλημα με τον κορωνοϊό δεν θα τελειώσει - 1.265.550 δόσεις μέχρι τον Μάρτιο από το εμβόλιο της Pfizer

Για το πώς θα γίνουν όλες οι διαδικασίες με το εμβόλιο στην Ελλάδα ενημέρωσαν ζωντανά από το υπουργείο Υγείας, η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής του ΕΚΠΑ και πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου και ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το νέο δίδυμο που θα μας ενημερώνει για τον εμβολιασμό κάθε Δευτέρα

Την προσεχή Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για τη διαδικασία εμβολιασμού για τον κορωνοϊό, η οποία θα ξεκινήσει στις 27 Δεκεμβρίου σε πέντε νοσοκομεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Subscribe to Μάριος Θεμιστοκλέους