Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου

Σε 157 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σταθερά σημεία διενέργειας δωρεάν rapid test ανά την Ελλάδα

Στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον ΕΟΔΥ προχωρούν σε διεύρυνση του Δικτύου Σταθερών Σημείων Δειγματοληψίας προς ανίχνευση του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τρίτη 18 Ιανουαρίου

Σε 160 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου

Σε 151 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου

Σε 156 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου

Σε 158 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Πώς θα εκδώσετε βεβαίωση θετικού τεστ για την άδεια κορωνοϊού - Δείτε τα βήματα μέσω του gov.gr

Πλέον, μέσω της εφαρμογής gov.gr μπορούν να εκδώσουν βεβαίωση για απουσία από την εργασία, όσοι εργαζόμενοι έκαναν rapid test και έλαβαν θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, οι νοσήσαντες εργαζόμενοι μπορούν να δηλώνουν στην εν λόγω εφαρμογή το θετικό αποτέλεσμα του τεστ ώστε να θεωρείται δικαιολογημένη η απουσία τους.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου

Σε 155 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test την Τρίτη 11 Ιανουαρίου

Σε 155 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Rapid test: Πότε πρέπει να το κάνετε και πώς να το «διαβάσετε» - Πλήρης οδηγός

Πρόσφατο άρθρο που δημοσιεύθηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό «The New England Journal of Medicine» αναλύει με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα και τα προβλήματα των rapid τεστ για το νέο κορωνοϊό, και ορίζει τις κατευθυντήριες οδηγίες για τη σωστή χρήση τους και την αξιόπιστη αξιολόγηση του αποτελέσματός τους.

ΕΟΔΥ: Τα σημεία των δωρεάν rapid test τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου

Σε 141 κεντρικά σημεία σε ολόκληρη την επικράτεια θα βρίσκονται τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2021, Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προκειμένου να διενεργούν δωρεάν rapid test για όλους τους πολίτες.

Σημεία δωρεάν ελέγxου για κορωνοϊό την Κυριακή 9 Ιανουαρίου

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, αυτή την Κυριακή 9 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι για την ασθένεια Covid-19, θα γίνονται από τις ΚΟΜΥ του Οργανισμού στα εξής σημεία:

1. Δ. Μοσχάτο, πλατεία Ηρώων, απέναντι από το Δημαρχείο, 09:00-15:00

Γερμανία: Με ράπιντ τεστ 24ώρου η πρόσβαση στην εστίαση για εμβολιασμένους/ιαθέντες - Εξαίρεση για όσους έλαβαν ενισχυτική δόση

«Γρήγορο» τεστ αντιγόνου έως 24 ωρών θα απαιτείται από τις 15 Ιανουαρίου για την είσοδο σε καταστήματα εστίασης σε όλη τη χώρα, ακόμη και για εμβολιασμένους/ιαθέντες, αποφάσισαν ομοσπονδιακή κυβέρνηση και κρατίδια. 

Υπ. Εργασίας: Αρκεί θετικό rapid test για δικαιολογημένη απουσία από την εργασία

Με χιλιάδες κρούσματα μεταξύ των εργαζομένων, το υπουργείο Εργασίας δίνει διευκρινίσεις σχετικά με τη δυνατότητα να θεωρούνται δικαιολογημένα απόντες και να απέχουν από την εργασία τους, εφόσον βρεθούν θετικοί στον κορωνοϊό.

Subscribe to rapid test