Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η απάντηση του Παπαγγελόπουλου στον Μανιαδάκη για τον "μπαρμπέρη και το μπακάλικο"

Με αφορμή τη χθεσινή κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα Νίκου Μανιαδάκη στην προανακριτική της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, δήλωσε σήμερα: «Θερμά παρακαλώ τους φαιδρούς, άθλιους συκοφάντες, να μην επιδιώξουν να διωχθεί ποινικά και το αγαπημένο μου σκυλάκι ο Φοίβος».

Ν. Μανιαδάκης: Συνεχής η παρουσία του στο Υπ. Υγείας το διάστημα 2010-2014

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο N. Μανιαδάκης στην τρίτη κατά σειρά ημέρα που βρίσκεται ενώπιον της προανακριτικής Επιτροπής, παραδέχτηκε ότι, επί ηγεσίας του κ. Λοβέρδου, στο υπουργείο Υγείας, είχε διοριστεί στην επιτροπή που είχε αναλάβει τις συζητήσεις με την τρόικα, λέγοντας πως είχε προταθεί από τον Μ.

Ν. Μανιαδάκης: Ζήτησε την αποδέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν κοινοβουλευτικές πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Μανιαδάκης όπως δήλωσε στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής έχει ζητήσει την αποδέσμευση των τραπεζικών του λογαριασμών.

Ν. Μανιαδάκης για Novartis: "Δέχθηκα πιέσεις από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς"

Ο Νικόλαος Μανιαδάκης, - πρώην προστατευόμενος μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Ιωάννης Αναστασίου»-  στην εισαγωγική του κατάθεση ενώπιον της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης κατήγγειλε ότι του ασκήθηκαν πιέσεις από την Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς προκειμένου να καταθέσει για πολιτικά πρόσωπα. 

Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο: Σήμερα καταθέτει ο Νίκος Μανιαδάκης

Σήμερα θα βρεθεί ενώπιον της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής, που ελέγχει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος ο Νίκος Μανιαδάκης σύμβουλος πρώην υπουργών που από προστατευόμενος μάρτυρας βρέθηκε κατηγορούμενος όταν επιχείρησε να διαφύγει με την οικογένεια του στο εξωτερικό τον περασμένο Δεκέμβρη.

Subscribe to ΝΙΚΟΣ ΜΑΝΙΑΔΑΚΗΣ