Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Επιστρέφει νικητής στην Ελλάδα σε έναν μήνα

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ, που υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη.

Ο Παναγιωτάκης, που δίνει μάχη με τη μυϊκή ατροφία τύπου 1, υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις, ενώ οι γονείς του βλέπουν με χαρά να βελτιώνεται η υγεία του ημέρα με την ημέρα.

Πατέρας Παναγιώτη - Ραφαήλ: «Στέκεται στα πόδια μόνος του, χωρίς υποστήριξη, παίζει, είναι πολύ χαρούμενος»

Ο πατέρας του Παναγιώτη Ραφαήλ που δίνει μάχη με την νωτιαία μυική ατροφία τύπου Ι, περιέγραψε τη χαρά που νιώθει καθημερινά βλέποντας τον γιο του, να αντιδρά θετικά στη θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Βοστώνη.

Χριστούγεννα ελπίδας για τον Παναγιώτη-Ραφαήλ

Στη Βοστώνη πέρασαν την ημέρα των Χριστουγέννων, εκεί όπου βρίσκονται εδώ και έναν μήνα. "Είναι Χριστούγεννα που περνούν το μήνυμα αισιοδοξίας για εμάς", λέει η μητέρα του σε τηλεοπτικό σταθμό και συνεχίζει σημειώνοντας πως "βλέπουμε το παιδί μας να πηγαίνει καλύτερα και θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι θαύμα με τον τρόπο που έγιναν.

Παναγιώτης Ραφαήλ: Η πορεία της υγείας του και το μήνυμα από τη Βοστώνη

Για την εξέλιξη της υγείας του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ ενημέρωσαν με μία ανάρτηση στο Facebook, οι γονείς του παιδιού που βρίσκονται στη Βοστώνη.

Η ανάρτηση μάλιστα, συνοδεύτηκε από μία φωτογραφία του παιδιού να παίζει στη Βοστώνη όπου και βρίσκονται για την θεραπεία.  

Ευχάριστα τα νέα για τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ - Πότε θα λάβει τη γονιδιακή θεραπεία

Τα καλά νέα που περίμενε πήρε η οικογένεια του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ από το νοσοκομείο Boston Children’s Hospital, αφού ο μικρός ήρωας μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία που χρειάζεται.

Παναγιώτης- Ραφαήλ: Ξεκινά το ταξίδι του στη Βοστώνη για τη θεραπεία

Η οικογένεια του 18 μηνών Παναγιώτη – Ραφαήλ, που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία ξεκινά το ταξίδι της για τη Βοστώνη. Εκεί, το παιδί θα εξεταστεί από ιατρική ομάδα του Boston Children's Hospital με επικεφαλής τον Έλληνα γιατρό, Βασίλη Δάρα.  

Subscribe to ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΑΦΑΗΛ