Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Στον σύγχρονο σκηνοθέτη του Νέου Κύματος Μισέλ Ντεβίλ αποτίνει φόρο τιμής αυτό τον μήνα το TVMONDE.

Μοιραστείτε το

Του

Σταύρου Ξηντάρα

Τον μήνα αυτό, το TV5MONDE γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα της Μητέρας Γης και αποτίνει φόρο τιμής στον σπουδαίο σύγχρονο σκηνοθέτη του Νέου Κύματος Μισέλ Ντεβίλ, ο οποίος έφυγε από την ζωή τον προηγούμενο Φεβρουάριο, προβάλλοντας την ταινία του Το λυσσασμένο πρόβατο.

Μία καυστική και άτακτη ιστορία με την Ρόμι Σνάιντερ, για να την (ξανα)ανακαλύψετε στο κανάλι του TV5MONDE Europe. Επίσης, δείτε την αυστριακή ηθοποιό στην ταινία Η κλέφτρα του Ζαν Σαπό, ένα ιδιαίτερο δράμα βυθισμένο στην καρδιά ενός βιομηχανικού Βερολίνου.

Έγκλημα, πάθος, προδοσία και συνωμοσία θα βρίσκονται στο ραντεβού των νέων περιπετειών, τόσο ανατρεπτικών όσο και απρόβλεπτων, των διάσημων αστυνομικών και ερευνητών Αλέξ Ουγκό και Καπιτέν Μαρλό.

Η Διεθνής Ημέρα της Μητέρας Γης, στις 22 Απριλίου, στοχεύει κάθε χρόνο στην ευαισθητοποίηση των πολιτών του κόσμου ως προς τις οικολογικές προκλήσεις και στην συμβολή κατ’αυτό τον τρόπο στην δημοκρατικοποίηση των περιβαλλοντικών θεμάτων. Στο TV5MONDEplus, παρακολουθήστε προγράμματα που περιγράφουν την τωρινή κατάσταση και εξερευνούν λύσεις για το αύριο.

Μεταξύ άλλων θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τα παρακάτω:

 

Η κλέφτρα  Με υπότιτλους 
Πέμπτη 20 Απριλίου στις 22:00*

Η Ζουλιά αποκαλύπτει στον άνδρα της Βερνέρ ότι είχε κάνει ένα παιδί έξι χρόνια νωρίτερα και ότι το εγκατέλειψε. Δεν έχει πλέον παρά μία μόνο εμμονή : να πάρει πίσω τον γιο της. Αντιμέτωπη με την άρνηση των θετών γονέων, καταλήγει να απαγάγει τον μικρό Κάρλος.
Του Ζαν Σαπό με την Ρόμι Σνάιντερ.

Το λυσσασμένο πρόβατο  Με υπότιτλους 
Πέμπτη 27 Απριλίου στις 22:00*
Ο Νικολά Μαλέ, ένας ντροπαλός εσωστρεφής, γοητεύει προς μεγάλη του έκπληξη μία όμορφη γυναίκα που συναντάει τυχαία. Αποκτώντας εμπιστοσύνη και με την βοήθεια του φίλου του Κλοντ Φαμπρ, μεταμορφώνεται σιγά σιγά σε έναν έμπειρο αποπλανητή και χαίρει μίας ακμάζουσας κοινωνικής ζωής.

Του Mισέλ Ντεβίλ με την Ρόμι Σνάιντερ

Αλέξ Ουγκό  Με υπότιτλους 
Κάθε Τρίτη στις 22:00*
Όντας μεγάλο στέλεχος της αστυνομίας της Μασσαλίας, ο Αλέξ Ουγκό μετατίθεται στην αγροφυλακή για να ξεφύγει από την αναταραχή της παλιάς του ζωής.

Καπιτέν Μαρλό  Με υπότιτλους 
Κάθε Τρίτη στις 22:00* (από τις 25 Απριλίου)

Ξεχωριστό στοιχείο της εθνικής χωροφυλακής, η αστυνόμος Μαρλό εκπλήσσει με την ευθύτητα, το θράσος και την προφορά της. Σαρκαστική και ανήσυχη, περιφέρει την αδύνατη σιλουέτα και το ταλέντο της στον τόπο του εγκλήματος.

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.