Σε μια μαγευτική μουσική διαδρομή στη Μεσόγειο, με τραγούδια από τα λιμάνια του κόσμου, θα μας οδηγήσουν ο Μάριος Φραγκούλης και η Dulce Pontes, στο Μέγαρο Μουσικής.

Του

Σταύρου Ξηντάρα

Ο αισθαντικός διεθνής τενόρος Μάριος Φραγκούλης και η αγαπημένη ντίβα του ελληνικού κοινού από την Πορτογαλία Dulce Pontes έρχονται την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής με «Το Τραγούδι της Θάλασσας / Canção Do Mar» για να μας οδηγήσουν σε μια μαγευτική μουσική διαδρομή στη Μεσόγειο με τραγούδια από τα λιμάνια του κόσμου.

Δύο μοναδικές φωνές ενώνονται σε ένα θαλασσινό μουσικό ταξίδι για το όνειρο, σε μια ανεπανάληπτη ακουστική -και όχι μόνο- εμπειρία, φέρνοντας στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης τραγούδια πλημμυρισμένα από το φως της Πορτογαλίας, της Ελλάδας, των λιμανιών που έχουμε αγαπήσει από την Ιταλία και την Ισπανία μέχρι την Κορσική και τη Γαλλία.

Την την Τρίτη 9 και την Τετάρτη 10 Μαΐου στις 20.30 ζήστε δύο ώρες αληθινής ψυχικής ανάτασης στην πρώτη σύμπραξη του εμβληματικού Έλληνα σολίστ και της σύγχρονης ιέρειας του fado, που ετοιμάζουν για όλους εμάς ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι με άρωμα αλμύρας στο Μέγαρο Μουσικής.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

«Το Τραγούδι της Θάλασσας / Canção Do Mar»

Τραγουδούν:

Μάριος Φραγκούλης & Dulce Pontes

 

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Τρίτη 9 & Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

Ώρα έναρξης: 20.30

 

 

Τιμές Εισιτηρίων:

Διακεκριμένη: €60

Α Ζώνη: €54

Β Ζώνη:€48

Γ Ζώνη: €40

Δ Ζώνη: €33

Ε Ζώνη: €25

Εκπτωτικό: €12

 

Εισιτήρια:

210 72 82 333 ● megaron.gr

Πληροφορίες:

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://twitter.com/MegaronAthens

 

Διοργάνωση: Arietta Productions / Κική Δημητριάδη

Η προπώληση έχει ξεκινήσει

https://www.megaron.gr/event/marios-fragkoulis-dulce-pontes/

 

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή