Κυριακή, 14 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Υπέρ των διαγραφέντων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ο Βούτσης: «Είμαι αλληλέγγυος»

Μοιραστείτε το

Θέση για την παραπομπή των ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην επιτροπή δεοντολογίας του κόμματος με το ερώτημα της διαγραφής, πήρε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Νίκος Βούτσης.

Ο Νίκος Βούτσης, στην παρέμβασή του, αναφέρει πως αισθάνεται και στέκεται αλληλέγγυος με τα κεντρικά στελέχη του κόμματος, τα οποία ο Στέφανος Κασσελάκης παραπέμπει με το ερώτημα της διαγραφής.

«Αισθάνομαι και είμαι απόλυτα αλληλέγγυος με τα κεντρικά στελέχη του κόμματος, τα οποία ο κ. Κασσελάκης παραπέμπει με το ερώτημα της διαγραφής» είπε, μεταξύ άλλων, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ: Διαγραφών συνέχεια και ένα κόμμα σε… τροχιά διάσπασης

Ο Νίκος Βούτσης μίλησε την ώρα που στο κόμμα του οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, μετά την παραπομπή ιστορικών στελεχών του κόμματος στην επιτροπή δεοντολογίας με παρέμβαση Στέφανου Κασσελάκη.

Η έξοδος από το κόμμα που έδειξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Πανό Σκουρλέτη έφερε και την άμεση αντίδραση του κάνοντας λόγο για γελοιοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ. Χαρακτηριστικά ο κρωην Υπουργος είπε στο ΚΟΝΤΡΑ ότι «Ο κ.  Κασσελάκης γελοιοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ μέρα με τη μέρα. Απορώ τι άποψη έχει ο κ.  Κασσελάκης για τα τελευταία πέντε χρόνια στον ΣΥΡΙΖΑ, που είναι μόλις ένα μήνα μέλος του κόμματος. Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει πού βρίσκεται και αν έχει καταλάβει πού έχει εκλεγεί».

Για εκφυλισμό και γελοιοποίηση μιλάει και ο Νικος Φιλης βάζοντας ξανά το θέμα της διάλυσης στο τραπέζι και συμπληρώνει μιλώντας στο OPEN πως «το να «απολύει» σαν να είμαστε εταιρεία και αυτός ο CEΟ δεν είναι λειτουργία του κόμματος. Οι διαγραφές επιταχύνουν της εξελίξεις. Είναι “αρρωστημένος” αρχηγισμος αυτό που ζούμε».

Πάνος Σκουρλέτης στο Kontra24: Η πρώτη αντίδραση μετά την διαγραφή

Δημήτρης Βίτσας στο Kontra24: Η πρώτη αντίδραση μετά την διαγραφή

Αριστείδης Μπαλτάς στο Kontra24: Περιμένω τη διαγραφή μου αύριο

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.