Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βρούτσης: «Αν δεν έχει ανοίξει το ΟΑΚΑ, δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay»

Μοιραστείτε το

Tο προσωρινό «λουκέτο» στο ΟΑΚΑ, μετά το πρόβλημα στατικότητας που εντοπίστηκε στο στέγαστρο Καλατράβα, δημιούργησε πολλά ερωτήματα σχετικά με το τι θα γίνει με τις μεγάλες συναυλίες του ερχόμενου καλοκαιριού. Αρχικά είναι οι δυο μεγάλες (και ήδη sold out) συναυλίες των Coldplay αλλά από εκεί και πέρα το τελευταίο διάστημα υπήρχε έντονη φημολογία πως ήταν ήδη κλεισμένες και σύντομα θα ανακοινώνονταν δυο ακόμα πολύ μεγάλες συναυλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα ανοίξει το ΟΑΚΑ και φαίνεται πως αυτό δεν θα γίνει σύντομα. Μάλιστα, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως «εάν δεν έχει ανοίξει (το στάδιο), δεν θα γίνει η συναυλία των Coldplay. Είναι απλό. Θα υπάρξει μία διευθέτηση. Προέχει η ασφάλεια».

Υπενθυμίζεται πως η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει τις συναυλίες των Coldplay στην Αθήνα, High Priority Promotions, είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

«Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων. Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος. Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.