Βουλή: Τη Δευτέρα ξεκινά η συζήτηση για το προσχέδιο του Προϋπολογισμού

Ξεκινά την προσεχή Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, η συζήτηση του προσχεδίου του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2023. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, Σταύρος Καλογιάννης, ανέφερε πως σύμφωνα με τον προγραμματισμό των εργασιών της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, η πρώτη συνεδρίαση συζήτησης του σχεδίου του Προϋπολογισμού για το 2023 θα διεξαχθεί τη Δευτέρα, στη μία το μεσημέρι.

Οι επόμενες δύο συνεδριάσεις, δεύτερη και τρίτη, ορίσθηκαν να πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 10:00 και στις 13:00, αντίστοιχα.

Επίσης, ο κ. Καλογιάννης, ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής, ότι την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση που έχει ζητήσει να κάνει ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σχετικά με την πορεία του Ιδιωτικού Χρέους.

Η Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής σήμερα συνεδριάζει με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλου να ενημερώνουν σχετικά με την πορεία υλοποίησης του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». H συνεδρίαση είναι σε εξέλιξη.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή