Σάββατο, 18 Μαΐου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βούλα Κεχαγιά για Χρυσοχοΐδη: Ωμή παραδοχή διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειάς του

Καυστική απάντηση της Βούλας Κεχαγιά στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που χαρακτήρισε «ατυχές περιστατικό» τη γυναικοκτονία έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων

Μοιραστείτε το

«Ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειάς» του χαρακτηρίζει τη δήλωση Χρυσοχοΐδη περί «ατυχούς περιστατικού» για τη γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Βούλα Κεχαγιά.

Σχολιάζοντας και τη φράση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι «το πρόβλημα είναι ότι «η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις», η Β. Κεχαγιά σχολιάζει: «Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός προστασίας του Πολίτη μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι «υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα ατυχή περιστατικά, όχι μόνο αυτό. Άστοχη διαχείριση, όμως υπάρχουν 12.500 υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας το 2023 όπου η αστυνομία έσωσε τις γυναίκες».

Όταν οι δημοσιογράφοι του είπαν ότι ένα ολόκληρο αστυνομικό τμήμα δεν δούλεψε, ο Μ. Χρυσοχοΐδης είπε «μα γιατί το λέτε αυτό. Υπάρχει το περιστατικό και υπάρχουν και άλλα περιστατικά, ατυχή περιστατικά, άστοχη διαχείριση» και συνέχισε λέγοντας: «και η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει τόσο όσο τρέχουν οι εξελίξεις και το πρόβλημα είναι η ασφάλεια των θυμάτων».

Αναλυτικά η δήλωση της Β. Κεχαγιά:

«Όταν μια γυναικοκτονία έξω από Αστυνομικό Τμήμα περιγράφεται ως “ατυχές περιστατικό” κι όταν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει πως “το πρόβλημα είναι ότι η αστυνομία δεν μπορεί να τρέξει όσο τρέχουν οι εξελίξεις”, τότε αυτό συνιστά ωμή παραδοχή της διάλυσης της ΕΛΑΣ και της ανεπάρκειας του ίδιου.

Με το πάσο σας κ. Χρυσοχοΐδη

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.