Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Βορίδης σε «Σπαρτιάτες»: Πολιτικός μπαμπάς σας ο Κασιδιάρης

Μοιραστείτε το

Σφοδρή επίθεση στους Σπαρτιάτες εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο Μάκης Βορίδης και θύμισε ότι το κόμμα τους ήταν αυτό που ευχαρίστησε τον Ηλία Κασιδιάρη για την είσοδο τους στη Βουλή. Αφορμή στάθηκε επίκαιρη ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος Χαράλαμπου Κατσιβαρδά περί ρητορικής μίσους εναντίον των Σπαρτιατών, αποκαλώντας τους φασίστες.

«Εσείς δεν ευχαριστήσατε τον Κασιδιάρη για την εκλογή σας; Σας διαφεύγει ότι είναι καταδικασμένος και εκτίει ποινή για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή στην οποία έχουν αποδοθεί, εκτός από το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης, δολοφονίες, ξυλοδαρμούς κ.α», ανέφερε από βήματος ο υπουργός Επικρατείας και συμπλήρωσε:

«Παραπονείστε για αυτόν τον έλεγχο που σας ασκούν τα ΜΜΕ. Εσείς δεν ευχαριστήσατε τον Κασιδιάρη που σας βοήθησε για την εκλογή. Σας διαφεύγει ότι είναι καταδικασμένος για εγκληματική οργάνωση, στην οποία έχουν αποδοθεί δολοφονίες, ξυλοδαρμοί και άλλες φριχτές πράξεις; Σας βλέπω πολύ υπέρ της νομιμότητας αλλά δεν κατάλαβα αυτά πως τα παντρεύετε με την αναγνώριση του πολιτικού ρόλου του Κασιδιάρη στην πολιτική σας εξέλιξη».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.