Βελόπουλος: Να προσκληθεί στη Βουλή για ομιλία ο Έλον Μασκ – Επιστολή σε Τασούλα, Μητσοτάκη και κόμματα
«Θεωρούμε εθνικά επωφελή, εάν όχι επιβεβλημένη, την πρόσκληση του κ. Έλον Μασκ, προκειμένου να απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Κυριάκος Βελόπουλος
Μοιραστείτε το
Την στιγμή που με «ωμό» τρόπο ο Έλον Μασκ παρεμβαίνει συνεχώς στα εσωτερικά πολιτικά πεπραγμένων ευρωπαϊκών χωρών, δημιουργώντας σφοδρές αντιδράσεις ο Κυριάκος Βελόπουλος ζητά να προσκληθεί και να μιλήσει στην Ελληνική Βουλή ο Έλον Μασκ.
Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, η οποία κοινοποιήθηκε επίσης προς τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων και τους βουλευτές, προτείνει την αποστολή πρόσκλησης στον Γενικό Διευθυντή και Επικεφαλής Τεχνολογικής Ανάπτυξης της εταιρείας διαστημικής τεχνολογίας SpaceX κο. Έλον Μασκ, προκειμένου να απευθύνει ομιλία στην Βουλή των Ελλήνων, εν όψει και της ανάληψης επιτελικής θέσης στη νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον Ντόναλντ Τραμπ.
«Ο επιχειρηματίας κ. Έλον Μασκ, ο οποίος πρόκειται να αναλάβει επιτελική θέση στη νέα κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών υπό την προεδρία του κ. Ντόναλντ Τραμπ, ηγείται -κατά την άποψη της Ελληνικής Λύσης – της παγκόσμιας προσπάθειας για την ελευθερία του λόγου, της έκφρασης και της ελεύθερης διάδοσης ιδεών, στοιχεία τα οποία αποτελούν την πεμπτουσία της Δημοκρατίας. Θεωρούμε εθνικά επωφελή, εάν όχι επιβεβλημένη, την πρόσκληση του κ. Έλον Μασκ, προκειμένου να απευθύνει ομιλία στη Βουλή των Ελλήνων, ώστε η Ελλάδα να διαμηνύσει διεθνώς ότι, ως κοιτίδα της Δημοκρατίας, παραμένει και ο κύριος θεματοφύλακας αυτής» σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην επιστολή του ο Κυριάκος Βελόπουλος.
Αναλυτικά η επιστολή:
Σχετικά Άρθρα
Δείτε Επίσης
Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.