Σάββατο, 16 Αυγούστου 2025

Τσαπανίδου: Ο Μητσοτάκης δεν διστάζει να επιτεθεί χυδαία στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη

«Ο κ. Μητσοτάκη δεν νιώθει τους πολίτες – Κατηγορεί τους γονείς των θυμάτων για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών», τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, μετά τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

«Ο κ. Μητσοτάκης απέδειξε και σήμερα ότι δεν νιώθει τους πολίτες. Αδυνατεί να τους καταλάβει ακόμα και στον βαθύ πόνο που προκαλεί η απώλεια. Που προκαλεί η τραγωδία. Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης ξεπέρασε κάθε προηγούμενο», συνέχισε η κα Τσαπανίδου.

«Δεν δίστασε να επιτεθεί χυδαία ακόμη και στους γονείς των αδικοχαμένων παιδιών στα Τέμπη λέγοντας ότι δήθεν εργαλειοποιούν το δράμα τους με τη μήνυση που κατέθεσαν εναντίον του.

Αφού έκανε τα πάντα για να συγκαλύψει το έγκλημα στα Τέμπη. Αφού κατέβασε τον υπουργό των Τεμπών τον κ. Καραμανλή υποψήφιο στη Σέρρες σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Τώρα μπροστά στις αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων, δεν διστάζει να τα βάλει ακόμη και μαζί τους.

Δεν διστάζει πουθενά. Δεν ντρέπεται καθόλου. Δεν νιώθει. Πρέπει να φύγει. Δεν μας αξίζει», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Δείτε επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή