Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τρίτη μεταγραφή από το ΠΑΣΟΚ μέσα σε δύο μέρες

Μοιραστείτε το

Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για τη Χαριλάου Τρικούπη η προσχώρηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ. Μετά τον Σπύρο Καρανικόλα χθες, στη ΝΔ προσχώρησαν σήμερα και ο Απόστολος Σπυρόπουλος ο οποίος θα είναι υποψήφιος στην Αρκαδία, αλλά και η Ελευθερία Φτακλάκη, πρώην τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. που με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα είναι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Απ. Σπυρόπουλος αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ και το ψηφοδέλτιο του προ δυο εβδομάδων, μια ημέρα πριν από την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων στην ΚΕ του κόμματος, με βολές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη. Ανέφερε μάλιστα ειδικότερα ότι «δυστυχώς το κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ τον τελευταίο χρόνο δεν συνάδει πλέον ούτε με τους στόχους της ηγεσίας της αείμνηστης Προέδρου μας, ούτε με τα ιδεώδη με τα οποία με έχει γαλουχήσει ο πατέρας μου Ροβέρτος Σπυρόπουλος δηλαδή την ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα, χωρίς εκπτώσεις στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε».

Παρόλα αυτά λίγες μέρες μετά, σε συνέντευξη του σε τοπικό Μέσο της Αρκαδίας ο Απ. Σπυρόπουλος εξυμνούσε τον Κυρ. Μητσοτάκη, δείχνοντας ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη ΝΔ. Δήλωνε συγκεκριμένα ότι «η χώρα πρέπει να συνεχίσει να είναι στις σωστές ράγες που έχει μπει τα τελευταία τρία χρόνια» και πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η καλύτερη κυβέρνηση μετά τα μνημόνια, έχει κάνει λάθη, αλλά η οικονομία δείχνει, να βελτιώνεται και να υπάρχει μια σταθερότητα. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα και όχι πολιτική αστάθεια».

Ανακοινώνοντας σήμερα την ένταξη και υποψηφιότητα του με τη ΝΔ, αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Αγαπητοί Φίλοι ,

Στο κρίσιμο σταυροδρόμι που βρισκόμαστε η πατρίδα μας πρέπει και μπορεί , περισσότερο από ποτέ να προχωρήσει μπροστά με σταθερά βήματα με αισιοδοξία με αποφασιστικότητα. Με ισχυρή αλλά και αυτοδύναμη κυβέρνηση.

Συστρατεύομαι στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική. Μια Ελλάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, που θα δίνει προοπτική στους νέους μας και θα παρέχει προστασία στους πιο αδύναμους.

Προσωπικά είμαι αποφασισμένος να δώσω τον αγώνα για την ανάπτυξη και την εξέλιξη του τόπου μας , της Αρκαδίας.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία να είμαι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές με την Νέα Δημοκρατία.

Με τιμή Απόστολος Ρ. Σπυρόπουλος».

Η ΝΔ αναφέρει στη δική της ανακοίνωση:

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους. Ο Απ. Σπυρόπουλος με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία».

Στη ΝΔ και η Ελευθερία Φτακλάκη

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ, «η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές. Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε. Η Ελευθερία Φτακλάκη, με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.