Σάββατο, 24 Μαΐου 2025

Τόσκας: Γιατί η Ελλάδα βγαίνει χαμένη από τη συμφωνία για τα τεθωρακισμένα

Δυσμένη για τα συμφέροντα της χώρας κρίνει ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη και υποστράτηγος εν αποστρατεία, Νίκος Τόσκας την απόφαση της κυβέρνησης να στείλει τεθωρακισμένα στην Ουκρανία και να λάβει ως αντάλλαγμα ίσο αριθμό τεθωρακισμένων οχημάτων μάχης γερμανικής κατασκευής τύπου Marder.

Όπως εξηγεί ο Νίκος Τόσκας σε ανάρτηση του στο twitter,  η Γερμανία στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία μέσω της Ελλάδας, τελικά η χώρα μας παίρνει τα γερμανικά τεθωρακισμένα, αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα να πληρώνει τα ανταλλακτικά, την αναβάθμιση και τη συντήρησή τους.

«Η Γερμανία δωρίζει στην Ουκρανία ελληνικά τεθωρακισμένα. Η Ελλάδα παίρνει γερμανικά, πληρώνει τα ανταλλακτικά, την αναβάθμιση και τη συντήρηση και μπαίνει χαρούμενη στη γερμανική αγορά όπλων» επισημαίνει ο Νίκος Τόσκας και αναρωτιέται «Ποιός είναι το κορόϊδο;».

 

 

Δείτε επίσης