Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Τι ακριβώς θα κάνετε με τον Κώστα Καραμανλή;

Μοιραστείτε το

Κύριε Πρόεδρε της Διακυβέρνησης,

Τι ακριβώς θα κάνετε με τον Κώστα Καραμανλή; Θα είναι υποψήφιος ή όχι; Οι βουλευτές σας πάντως προβληματίζονται.

Μετά τον Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον Γιώργο Κουμουτσάκο, που υποστήριξαν εμμέσως πλην σαφώς ότι ο Κ. Καραμανλής δεν πρέπει να είναι και πάλι υποψήφιος στις εκλογές που έρχονται, για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκαν οι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Πιπιλή.

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του» είπε ο κ. Παπαδημητρίου, συμπληρώνοντας: «Νομίζω –και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα– αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός». Ενώ η κα Φωτεινή Πιπιλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές».

Να θυμίσουμε ότι στις 8 Μαρτίου πολίτες στις Σέρρες «πολιόρκησαν» το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή φωνάζοντας αιχμηρά συνθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη, όπως: «Μαύρο-μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του ανήκει είναι στη φυλακή».

Το θέμα δεν διχάζει απλώς τη ΝΔ, την ανησυχεί. Και πολλαπλασιάζονται οι βουλευτές της κυβερνώσας παράταξης που ανησυχούν ότι ο Κ. Καραμανλής και οι ευθύνες του θα συμπαρασύρουν όλο το κόμμα προς τα κάτω.

Πρέπει να επιλέξετε εσείς. Στις Σέρρες μπορεί ο Κ. Καραμανλής να εκλεγεί με τα τσαρούχια, αλλά οι επιπτώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα είναι βαριές.
Περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς θα κάνετε…

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.