Θεσσαλονίκη: Γεύμα Τσίπρα – Μητροπολίτη Φιλόθεου με μενού θαλασσινά και χωρίς δηλώσεις
Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα δέχτηκε πριν από λίγες μέρες ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος και του ζήτησε να συναντηθούν σήμερα που θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.
Οι δυο τους συμφώνησαν να γευματίσουν και το μεσημέρι συναντήθηκαν στο εστιατόριο Marea Sea Spirit στη Λώρη Μαργαρίτη. Το μενού περιλάμβανε φυσικά θαλασσινά – άλλωστε Παρασκευή σήμερα ο κ. Φιλόθεος τηρεί τη νηστεία και ο πρώην πρωθυπουργός τον ακολούθησε στις επιλογές.
Πληροφορίες της Voria αναφέρουν πως η συνάντηση που κράτησε κάτι λιγότερο από μία ώρα κύλησε ευχάριστα με τον κ. Τσίπρα και τον κ. Φιλόθεο να συζητούν κυρίως για τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα διέρρευσε αφού είχε ολοκληρωθεί, χωρίς να γίνουν δηλώσεις.
Στη συνέχεια αναχώρησαν ο μεν κ. Φιλόθεος για τα Γιάννενα όπου θα παραστεί αύριο στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Γεωργίου (Νεομάρτυρος), ο δε Αλέξης Τσίπρας για το δημαρχείο, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Στέλιο Αγγελούδη. Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την αυριανή παρουσίαση του βιβλίου του «Ιθάκη» στις 12 στον κινηματογράφο ΟΛΥΜΠΙΟΝ και το απόγευμα θα συναντήσει νέες και νέους σε καφέ της πόλης. Επίσης και αργότερα, το βράδυ θα έχει κάποιες επαφές και προγραμματισμένα ραντεβού, χωρίς προς το παρόν να υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο.
πηγή: voria.gr
Σχετικά Άρθρα
Δείτε επίσης