Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022
18
54
51

«Θα μου μιλάτε με σεβασμό» – «Αυτό το ύφος σπίτι σου»: Αγρια κόντρα on air μεταξύ Αδωνι Γεωργιάδη και Γιώργου Τσίπρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μοιραστείτε το

Χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ, όπου ήταν καλεσμένοι ο Αδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τσίπρας.

Τα… αίματα ανάμεσα στους δυο πολιτικούς «άναψαν» με αφορμή τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας από τη ΔΕΘ και το πρόγραμμα που εξήγγειλε. Ο Άδωνις Γεωργιάδης ενοχλήθηκε γιατί ο Γιώργος Τσίπρας του μίλησε στον ενικό και κάπως έτσι ξεκίνησε η αντιπαράθεση.

«Θα σας παρακαλέσω, θα μου μιλάτε με σεβασμό. Δεν είμαστε φίλοι από το δημοτικό, είμαστε βουλευτές και εγώ υπουργός», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά το «ξεκίνησες πολύ καλά, ψεύτης ο Τσίπρας κτλ».

«Παρακαλώ πάρα πολύ θα μου απευθύνεστε με σεβασμό. Αν δεν σας το μάθανε σπίτι σας, θα σας το μάθω εγώ!», είπε ο κ. Γεωργιάδης, με τον Γιώργο Τσίπρα να του απαντά: «Οταν σέβεσαι, θα σέβομαι. Το ύφος αυτό στο σπίτι σου και στη Νέα Δημοκρατία».

«Εδώ δεν είμαστε αμφιθέατρο φοιτητικό, ούτε σας φοβόμαστε κύριε. Με σεβασμό και στον πληθυντικό! Ό,τι δεν σου μάθανε οι γονείς σου θα το μάθεις εδώ» ανταπάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.