Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τασούλας: Με δαπάνη της Βουλής θα δοθούν 1.200 κυψέλες σε μελισσοκόμους που επλήγησαν από τα καιρικά φαινόμενα

Μοιραστείτε το

Με 1.200 κυψέλες που θα χορηγηθούν σε μελισσοκόμους, οι οποίοι επλήγησαν από τις καιρικές συνθήκες, η Βουλή θα συνδράμει στο έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου, όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, αμέσως μετά το τέλος της “Ώρας του Πρωθυπουργού”.

“Παίρνοντας αφορμή από την αναφορά σας στη μελισσοκομία, θα μου επιτρέψετε, κ. πρωθυπουργέ, να πω κι εγώ, γιατί και η Βουλή παρακολουθεί αυτά τα προβλήματα, ότι έχω συνάντηση, αμέσως μετά τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μελισσοκομικών Συλλόγων Ελλάδος, τον κ. Ποντίκη.

Η Βουλή δέχθηκε ένα αίτημα από τους μελισσοκόμους, στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς, κι αφού ενημέρωσα και συνεννοήθηκα και με τον υπουργό Γεωργίας, τον κ. Αυγενάκη, χορηγήσαμε 1.200 κυψέλες στην Ομοσπονδία Μελισσοκομικών Συλλόγων, ως μια μορφή συμπαράστασης προς εκείνους τους μελισσοκόμους που έπαθαν ζημιές από τα καιρικά φαινόμενα. Άρα και εμείς αντιλαμβανόμεθα και συνεννοούμεθα με την πολιτεία και η Βουλή συντρέχει σε αυτό το έργο της ανάταξης των πληγών του αγροτικού κόσμου”, είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.