Σάββατο, 13 Απριλίου 2024
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρευόμαστε με τον Στέφανο Κασσελάκη το καλοκαίρι στην Ελλάδα

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα» είπε ο Τάιλερ Μάκμπεθ

Μοιραστείτε το

«Σχετικά με το σενάριο να παντρευτούμε το καλοκαίρι, η απάντηση είναι ναι. Το σκεφτόμαστε. Θα το κάνουμε εδώ στην Ελλάδα το καλοκαίρι» δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ αναφερόμενος στη σχέση του με τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Ο στόχος μας είναι να έχουμε ένα μόνιμο σπίτι εδώ στην Ελλάδα μακροπρόθεσμα. Όταν μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία για τον Στέφανο, αυτό που είχαμε στο μυαλό μας ήταν να ζήσουμε εδώ για πάνω από δέκα χρόνια. Τουλάχιστον», σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στο Star.

Απαντώντας για το πώς επηρέασε η εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τη ζωή τους, ανέφερε: «Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο εν μια νυκτί, είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ’ όλα αυτά, ζεις την εμπειρία του να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές».

Ο Τάιλερ Μάκμπεθ, αποκάλυψε ακόμα ότι αναζητά επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Ελλάδα, σημείωσε όμως πως μέχρι να βρει μια τέτοια «ασχολούμαι με ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που ξεκινά στις ΗΠΑ. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα ελπίζω να κάνω εθελοντική δουλειά εδώ στα νοσοκομεία. Έχω έρθει σε επαφή με ορισμένα. Θα ήθελα πραγματικά να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για εθελοντικούς, μη κερδοσκοπικούς σκοπούς. Για την Ελλάδα».

Εμφανίστηκε δε, αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές: «Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει καλά στις επικείμενες εκλογές. Νομίζω ότι ο μόνος λόγος που αυτό είναι έστω θέμα συζήτησης στους ανθρώπους που ρωτούν «τι θα γίνει αν δεν» είναι τα σενάρια που υπήρξαν για το κόμμα. Αλλά θεωρώ ότι μετά την εξέλιξη και τις αλλαγές που συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει σαφώς πιο θετικό αποτέλεσμα για το κόμμα. Από τώρα μέχρι και τις εκλογές, θα δείτε θετικές εξελίξεις εντός του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και την ικανότητά του να πετύχει στις εκλογές. Η συμβουλή μου προς τον Στέφανο συγκεκριμένα, θα είναι να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του. Βρέθηκε σ’ αυτή τη θέση επειδή ήταν ο εαυτός του».

 

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.