Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023
ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΡΟΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό ακόμη και για 800 ευρώ

Μοιραστείτε το

«Η βαρβαρότητα των εξώσεων δεν έχει τελειωμό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας στα Άνω Πατήσια και προσθέτει: «Σήμερα στα Πατήσια, πραγματοποιήθηκε βίαιη επιχείρηση έξωσης μονογονεϊκής οικογένειας για αρχικό χρέος μόλις 800 ευρώ, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλει η οικογένεια».

Στη συνέχεια της ανακοίνωσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα του σπιτιού για να πετάξουν έξω την οικογένεια, εμπόδισαν την πρόσβαση στους συγκεντρωμένους πολίτες που διαμαρτύρονταν, ρίχνοντας στην συνέχεια χημικά ακόμη και στους βουλευτές που βρίσκονταν εκεί».

Από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία βρέθηκε στο σημείο ο βουλευτής Α’ Αθήνας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο κ. Ηλιόπουλος δήλωσε τα εξής στους εκπροσώπους του Τύπου: «Αυτή τη στιγμή μια μονογονεϊκή οικογένεια κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο κυριολεκτικά για 800 ευρώ. Μιλάμε καθαρά για βαρβαρότητα. Από το πρωί έχουν έρθει αστυνομικές δυνάμεις, έχουν ήδη σπάσει την πόρτα της οικογένειας. Ζητάμε μαζί με εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους να ανέβουμε πάνω, να δούμε την οικογένεια, δεν μας επιτρέπεται η πρόσβαση στο σημείο λόγω της παρουσίας των αστυνομικών δυνάμεων. Πρέπει να σταματήσει αυτή η επιχείρηση. Δεν γίνεται κανένας άνθρωπος να χάνει το σπίτι του, να πετιέται στον δρόμο, ακόμη περισσότερο όταν μιλάμε για ένα χρέος τόσο μικρό. Είναι ο ορισμός της βαρβαρότητας και πρέπει να σταματήσει».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης

Τελευταία Άρθρα

Τα πιο Δημοφιλή

Μην χάνετε καμία στιγμή ενημέρωσης. Παρακολουθήστε το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Kontra Channel σε
απευθείας μετάδοση 24/7.